«Πάρ’της ένα σπίτι, τόσα λεφτά έχεις»: Το φτωχικό σπίτι ερείπιο της μητέρας του εκατομμυριούχου Nusr-Et

Latest

Ο Salt Bae προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το βίντεο που μοιράστηκε από την πρόσφατη συνάντηση με τη μητέρα του στο σπίτι της.

Ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων Nusr-Et, που έχει γεννηθεί στην Τουρκία, έγινε γνωστός, πριν μερικά χρόνια, χάρη σε ένα βίντεο από την ασυνήθιστο μέθοδό του να αλατίζει το κρέας και σήμερα λέγεται πως η περιουσία του ξεπερνά τα 51 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Σπερς – Μπακς 121-125: Η πρώτη συνάντηση Γουεμπανιάμα-Αντετοκούνμπο, βρήκε τον Γιάννη νικητή

Ο 38χρονος Nusret Gökçe είναι ιδιοκτήτης περισσότερων από 15 εστιατορίων σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως Ντουμπάι, το Μαϊάμι και το Λονδίνο, με πολλούς διάσημους πελάτες, όπως τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και με ιδιαιτέρως ακριβά, πιάτα, όπως μια μπριζόλα καλυμμένη από φύλλα χρυσού να κοστίζει περίπου 1.638 ευρώ.


Ωστόσο, το βίντεο από την πρόσφατη συνάντηση με την μητέρα του, στο οποίο φαίνεται να την αγκαλιάζει πριν καθίσουν στον καναπέ για να κουβεντιάσουν, έρχεται σε αντίθεση με την πλουσιοπάροχη ζωή του, γι’ αυτό κατάφερε να εξοργίζει τους χρήστες στα social media, που ρωτούσαν γιατί οι γονείς του ζουν ακόμα τόσο φαινομενικά ταπεινά, παρά τον τεράστιο πλούτο του.

Ο Salt Bae μοιράστηκε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το συνόδευσε με τη λεζάντα «Είδα τη μητέρα μου μετά από δύο χρόνια».

Latest

«Πάσχει από…»: Τραγικές ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο

Ανέκδοτο με φοιτητές: Τα γκoμεvακiα και το σπίτι