Η Στικούδη… ξέχασε να βάλει σουτιέν και έκανε πασαρέλα με βαθύ ντεκολτέ λίγο πριν γεννήσει (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε, μεταξύ άλλων, σε επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου και «τράβηξε» τα βλέμματα με το αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε και ιδίως το βαθύ ντεκολτέ που είχε.

Σε κοινές δηλώσεις τους με τον σχεδιαστή, ρωτήθηκαν για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις μιας εγκυμονούσας.

Η τραγουδίστρια που ήδη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, ρωτήθηκε συγκεκριμένα από τον ρεπόρτερ που της απέσπασε τις δηλώσεις, τι είπε ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, όταν την είδε τόσο αποκαλυπτικά ντυμένη.

«Μου είπε “καλή διασκέδαση κουκλάρα μου”» απάντησε η Κατερίνα Στικούδη και πρόσθεσε: «Φυσικά και δεν με ζηλεύει, θα ήμουν τόσα χρόνια με έναν άντρα αν με ζήλευε; Εγώ καμιά φορά ζηλεύω» είπε η Κατερίνα Στικούδη στο «MEGA Καλημέρα».

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, είπε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» για την εγκυμοσύνη της:

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει αλλά έτσι γίνονται καμία φορά, στα ξαφνικά. Την περνάω εύκολα, στα χαλαρά. Έχω βαρύνει πιο νωρίς από ό,τι στον Βύρωνα. Δυσκολεύεσαι να γυρίσεις λίγο από εκεί, δυσκολεύεσαι να γυρίσεις από εδώ. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα είσαι μια άλλη. Η αλλαγή στο σώμα και στην όλη κατάσταση είναι πολύ έντονη. Έχω μπει στον 7ο μήνα, τον Φλεβάρη με το καλό γεννάω. Όλο αυτό το πράγμα κάθε γυναίκα το βιώνει διαφορετικά. Δεν χρειάζεται να μας αγχώνει καθόλου ούτε και εμείς να αγχώνουμε τους άλλους. Να αγκαλιάσει το σώμα της. Αν πεινάει, ας φάει. Αν δεν θέλει ας μην φάει. Και όποτε θέλει ας τα χάσει».

dessou.gr

Στέργιος Μικρούτσικος: Έτσι είναι σήμερα ο γιος του Ανδρέα – Η έξοδος με τον πατέρα του

Logo

Ανεκδοτάρα με ακούραστη σύζυγο: Ο κερατάς και το… άγαλμα