Παίκτρια του Survivor βγήκε μόνο με το σουτιέν

Η εντυπωσιακή μελαχρινή, γυμνάστρια και χορεύτρια, κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα φλας με την προκλητική εμφάνισή της!

Τη Νικολέτα Μαυρίδη την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 4, ενώ πέρυσι την απολαύσαμε για λίγο να αγωνίζεται στο Survivor All Star.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας διατηρεί ένα αψεγάδιαστο κορμί, το οποίο οφείλει τόσο στον μεταβολισμό της αλλά και στη συστηματική γυμναστική που κάνει. Όπως είναι γνωστό μάλιστα ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό και για τον λόγο αυτό οι αναλογίες της είναι υπέροχες.

Η Νικολέτα διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram και αφού επέστρεψε από το Survivor All Star, μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, τα διατροφικά της μυστικά αλλά και τη γυμναστική της.

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που η ίδια έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες της με μαγιό και έχει εντυπωσιάσει με το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ χθες το βράδυ τα Likes έπεσαν βροχή με την αποκαλυπτική εμφάνισή της σε εκδήλωση!

Δείτε την!

Πηγή: sportdog.gr

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Κάνιε Γουέστ – Μπιάνκα Σένσορι: Είναι σε… διάλειμμα – «Και πολλή υπομονή έκανε μαζί του!»

Δείτε την Ιωάννα Πηλιχού να αλλάζει εσώρουχα