Κάτια Ταραμπάνκο: «Είμαι πάρα πολύ καλή ως ηθοποιός, δεν είναι ψώνιο» (VIDEO)

Για την προσωπική της ζωή έχει μιλήσει αρκετές φορές η Κάτια Ταραμπάνκο. Στην τελευταία της συνέντευξη, όμως, δεν μίλησε μόνο για αυτό, αλλά αναφέρθηκε και στα μελλοντικά σχέδιά της στην τηλεόραση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Μας» με την Φαίη Σκορδά, η Κάτια Ταραμπάνκο ερωτήθηκε για το εάν της έχει λείψει η τηλεόραση. Η ίδια απάντησε πως «πάντα βρίσκομαι στην τηλεόραση, αλλά μου έχει λείψει ένα ωραίο γύρισμα. Με μεγάλη χαρά θα παρουσίαζα μία εκπομπή μόδας, ένα ταξιδιωτικό πρότζεκτ ή κάτι με φαγητό».

Η άποψή της για τον νέο παρουσιαστή της «Φάρμας», Λεωνίδα Κουτσόπουλο, είναι πως: «Πιστεύω ότι ο Κουτσόπουλος θα παρουσιάσει πολύ ωραία τη Φάρμα, γιατί έχει πολύ ωραίο χιούμορ. Όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, ειδικά όταν η δουλειά αφορά την κάμερα. Οι παρουσιαστές δεν υποκρινόμαστε, είναι ένα είδος υποκριτικής, αλλά με την ωραία έννοια».

Η ίδια είπε για την ηθοποιία και την υποκριτική πως «δεν το έχω σπουδάσει, αλλά πιστεύω πως είτε το σπουδάσεις είτε όχι, το θέμα είναι να το έχεις μέσα σου. Πιστεύω ότι είμαι πάρα πολύ καλή, δεν είναι ψώνιο. Ένας καρδιοχειρουργός ξέρει ότι είναι πάρα πολύ καλός, γιατί έχει μελετήσει. Επειδή και εγώ το έχω μελετήσει, πιστεύω είμαι πάρα πολύ καλή».

«Είμαι ελεύθερη, έχω γίνει πάρα πολύ επιλεκτική και ανοίγομαι πολύ δύσκολα πια. Με πείραξαν συμπεριφορές πρώην συντρόφων μου, μίλησαν για μένα ενώ έλεγαν ότι δεν θα το κάνουν. Ελπίζω να έκανε καλό στη δουλειά τους», είπε για την προσωπική της ζωή.

Τζένιφερ Λόπεζ: Πενηντάρα με κορμάρα – Καμπύλες που κάνουν ηχηρό… μπαμ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Κιμ Καρντάσιαν: Τα είδε… όλα – Η λεπτομέρεια σε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της που την έκανε να «φρικάρει»!