Eurovision 2024: Η Σίλια Κάψης ετοιμάζεται για την πρώτη πρόβα του “Liar” για την Κύπρο

Ο διαγωνισμός της Eurovision 2024 φαίνεται πως επιφύλασσε μερικές εκπλήξεις για την κυπριακή αποστολή, καθώς η Silia Kapsis εντυπωσίασε στην πρώτη της τεχνική πρόβα. Με πάθος και δυναμισμό, η νεαρή τραγουδίστρια τραγούδησε το κομμάτι «Liar» στο Μάλμε της Σουηδίας έχοντας στο πλευρό της τέσσερις αιθέριους χορευτές. Με χορευτικές κινήσεις και αποκαλυπτικές στιγμές, η Silia Kapsis φαίνεται να είναι έτοιμη για μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision.

Η Ελληνοκυπριακή προσπάθεια στον φετινό διαγωνισμό φαίνεται πως θα είναι αξέχαστη, με την Silia Kapsis και την Μαρίνα Σάττι να εκπροσωπούν τις δύο χώρες σε δύο διαφορετικές ημιτελικές. Με μια ζωηρή και χορευτική εμφάνιση, η Silia Kapsis φαίνεται να είναι έτοιμη να κερδίσει τις καρδιές του κοινού και να κάνει περήφανη την Κύπρο στη μουσική σκηνή της Eurovision.

Με λίγες μέρες να μένουν μέχρι τη μεγάλη βραδιά, αναμένουμε με ανυπομονησία την εμφάνιση της Silia Kapsis και τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision. Με το κομμάτι «Liar» και τις εντυπωσιακές χορευτικές κινήσεις της, η Silia Kapsis φαίνεται να είναι η μεγάλη ανταγωνίστρια στον διαγωνισμό και να μας εκπλήξει ευχάριστα με την εκπληκτική της ερμηνεία.

Written by admin

Η Ιρίνα Σάικ μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Μπρέιντι «ψάχνει έναν άντρα όμορφο, διάσημο και με πολλά χρήματα»

Πώς να διακοσμήσετε την Opap Arena για τον μεγάλο τελικό – Δείτε την μοναδική φιέστα σε βίντεο