Άρης Καβατζίκης αποκαλύπτει την αλήθεια για την κοιλιά της Ναταλίας Γερμανού

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή “Δύο στις 10” στην ΕΡΤ1, αφήνοντας τους τηλεθεατές της εκπομπής με το στόμα ανοιχτό. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε στην έναρξη της καριέρας του, αλλά και τις αρετουσάριστες φωτογραφίες που έχει φωτογραφίσει.

Ένα από τα αρκετά θέματα που έθιξε ο Άρης Καβατζίκης ήταν ένα εξώφυλλο περιοδικού στο οποίο φωτογραφίστηκε με τη Ναταλία Γερμανού. Όπως εξομολογήθηκε, η φωτογραφία αυτή προκάλεσε αίσθηση και κριτική, καθώς κάποιοι ισχυρίζονταν πως δεν ήταν η παρουσιάστρια σε αυτήν. Ωστόσο, ο Καβατζίκης επεσήμανε πως η ίδια είχε δει τις φωτογραφίες και επιβεβαίωσε την αυθεντικότητά τους.

Παράλληλα, ανέφερε πως η κριτική αυτή ενδεχομένως να οφειλόταν σε μια πιθανή επέμβαση στο ρετούς ή σε μια εποχή όπου το σώμα της Ναταλίας ήταν αντικείμενο συζήτησης. Ωστόσο, όπως σημείωσε ο ίδιος, στον χώρο της showbiz τέτοια θέματα είναι συνηθισμένα και αναμενόμενα.

Με αυτές τις αποκαλύψεις, ο Άρης Καβατζίκης έδειξε για ακόμη μία φορά το δυναμικό του ως δημοσιογράφος και προκάλεσε αίσθηση στο κοινό της εκπομπής. Η ειλικρίνεια και η αποφασιστικότητά του να μοιραστεί τις προσωπικές του εμπειρίες απέσπασαν θετικά σχόλια και αναδεικνύουν την ενδιαφέρουσα πορεία του στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Written by admin

Ψινάκης εναντίον Συνατσάκη: Πρόστυχο αυτό που έκανε, με είπε βιαστή – Η απάντησή της

Γιώργος Καπουτζίδης: Τα χρήματα από το λαχείο, η επιτυχία που τον τρόμαξε και η αποκάλυψη για τη σχέση του