Έντονες ερωτικές εκδηλώσεις σε πτήση: Το ασυγκράτητο ζευγάρι που έκανε τους επιβάτες να κοιτάζουν

Σε μία πτήση από Λονδίνο για Δουβλίνο, ένα ζευγάρι μετέτρεψε την καμπίνα του αεροπλάνου με το οποίο ταξίδευε σε…κρεβατοκάμαρα!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε μία πτήση σε αεροπλάνο της British Airways την περασμένη Τρίτη (08.05.2024), όπου ένας άνδρας ερωτοτροπούσε με τη σύντροφό του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Συγκεκριμένα σε πτήση από το Χίθρου στο Διεθνές του Δουβλίνου η γυναίκα εθεάθη να αγγίζει τον σύντροφό της έχοντας καλυμμένο το σημείο με ένα μαντήλι για να «μην φαίνεται».

Τρομοκρατημένοι επιβάτες που έγιναν μάρτυρες της πρόστυχης συμπεριφοράς ισχυρίστηκαν ότι το ζευγάρι ήταν «συνεχώς προσηλωμένοι σε αυτό» καθώς την απογείωση του αεροπλάνου.

Μία γυναίκα βιντεοσκόπησε το «άτακτο» ζευγάρι γράφοντας: «Γύριζα να κοιτάξω τον αδερφό μου κάθε φορά που μιλούσα και κάποια στιγμή είδα μια έντονη κίνηση στα άλλα καθίσματα στην απέναντι πλευρά».

Και συνέχισε: «Μας είχαν απομείνει περίπου 38 λεπτά της πτήσης όταν το παρατήρησα. Ήταν αρκετά ντροπιαστικό για μένα να κάθομαι με τον αδερφό μου και να το βλέπω αυτό. Καλύφθηκαν με ένα κασκόλ, αλλά ήταν αρκετά προφανές, ως ενήλικας, τι έκαναν».

Εκπρόσωπος της British Airways είπε: «Οι συνάδελφοί μας στο πλήρωμα καμπίνας δεν ενημερώθηκαν για κανένα πρόβλημα στο αεροσκάφος. Εάν είχαν ενημερωθεί, θα είχαν λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να το αντιμετωπίσουν».

Written by admin

Ο Κώστας Τσουρός κατακεραύνωσε την Αλευρά και την Καλούτα: “Προσβλητική η προχειρότητα τους” – Eurovision 2024

Αποκαλύψεις Πέτρου Συρίγου: “Είχα ακόμα ένα τελευταίο στάδιο για να της κάνω ανάνηψη”