Το Netflix αποκτά το ντοκιμαντέρ του 50 Cent για τον Puff Daddy

Η σειρά ντοκιμαντέρ του 50 Cent για τον Sean “Diddy” Combs, επίσης γνωστός ως Puff Daddy, έφτασε στο Netflix.

Ένα ντοκιμαντέρ για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού εναντίον του ράπερ Puff Daddy θα κυκλοφορήσει στο Netflix, με παραγωγό τον Curtis “50 Cent” Jackson. Οι δύο θρύλοι της ραπ μουσικής έχουν μια αιώνια έχθρα και η κορυφαία πλατφόρμα streaming ταινιών και σειρών, “κέρδισε” τον αγώνα για τη σειρά με παραγωγό την G-Unit Film and Production Studios του Jackson.

Η είδηση για την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ για τον Puff Daddy ανακοινώθηκε στον λογαριασμό του 50 Cent στο Instagram σε μια ανάρτηση την Τρίτη (21.05.2024) βράδυ, με λεζάντα “In Da Club”.

“Το TMZ χρησιμοποίησε αυτή τη φωτογραφία μου ως την προσωπική του αγάπη επειδή το ντοκιμαντέρ τους τοποθετήθηκε στο Tubi. Δεν έχει σημασία, παιδιά, όλοι κάνουμε καλές τηλεοπτικές παραγωγές, μόνο που οι δικές μου είναι οι καλύτερες! Το Netflix κερδίζει τον πόλεμο των προσφορών, αλλά αν συνεχίσουν να βγαίνουν πράγματα στη φόρα, θα χρειαστώ περισσότερα επεισόδια”, έγραψε ο Curtis Jackson στην ανάρτησή του στο Instagram.

Το μοντέλο Crystal McCune υπέβαλε μήνυση εναντίον του Diddy για ενδεχόμενη σεξουαλική επίθεση το 2003. Λίγο πριν από την μήνυση, ο Diddy εμφανίστηκε σε βίντεο να επιτίθεται σωματικά στην πρώην φίλη του, τραγουδίστρια R&B Cassie, η οποία τον κατηγόρησε για βιασμό και σωματική κακοποίηση.

Ο ράπερ την επόμενη μέρα μετά τη δημοσίευση του σοκαριστικού βίντεο ζήτησε δημόσια συγγνώμη μέσω της ανάρτησής του στο Instagram.

Η Cassie κατέθεσε μήνυση εναντίον του τον Νοέμβριο του 2023, στην οποία αναφέρεται το περιστατικό που καταγράφηκε στο βίντεο κλειστού κυκλώματος του ξενοδοχείου και διέρρευσε.

Written by admin

Σκορδά: Η «μπηχτή» για τις παρουσιάστριες που ξέρουν καλύτερα από εκείνη το τηλεοπτικό της μέλλον – Η απάντηση της Καινούργιου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξοργισμένος για τις εκλογές στο ΣΕΗ: “Αισχρότητα”