Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξοργισμένος για τις εκλογές στο ΣΕΗ: “Αισχρότητα”

Αυτές οι εκλογές μας έδειξαν ένα μεγάλο μήνυμα που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία. Αδιαφορία και μη συμμετοχή στην πολιτική ζωή, τονίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Fay’s Time και τη δημοσιογράφο Νάσια Μανέντη, το μεσημέρι της Πέμπτης, στον ΣΚΑΪ. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στον νέο πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και τη χαμηλή συμμετοχή στις εκλογές.
Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε πως “ο Νίκος Καραγιώργης πρόλαβε και ανακοίνωσε ότι είναι πρόεδρος του ΣΕΗ πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογών, παρά την απουσία επίσημης ανακοίνωσης. Αυτό αποτελεί αποτέλεσμα των συσχετισμών δυνάμεων που προέκυψαν από αυτές τις εκλογές. Αυτές οι εκλογές μας μετέδωσαν ένα σημαντικό μήνυμα για την ελληνική κοινωνία. Αδιαφορία και μη συμμετοχή σε θέματα που αφορούν όλους μας”.
“Επειδή δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία, έγιναν συμφωνίες μεταξύ πολιτικών παρατάξεων για την επίτευξη αποτελεσμάτων την Κυριακή. Παρ’ όλα αυτά, η κατάσταση για το ΣΕΗ είναι δύσκολη. Πιστεύω ότι η χαμηλή συμμετοχή στις εκλογές οφείλεται στο γεγονός ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Οι πολίτες πρέπει να αναθεωρήσουν την στάση τους και να συμμετέχουν ενεργά στην δημοκρατική διαδικασία”.
“Είναι απαράδεκτο να απέχουν όλοι και μετά να μην αρέσει το αποτέλεσμα. Είναι ντροπή που δεν σεβόμαστε τη δημοκρατική διαδικασία εξαιτίας της απουσίας μας. Παρόλα αυτά, οι προσωπικές μου επιδόσεις δεν έχουν καμία σημασία” πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στη συνέντευξή του. Αυτά τα λόγια του ηθοποιού αναδεικνύουν την ανάγκη για ενεργό συμμετοχή στη δημοκρατική διαδικασία και την ανταπόκριση σε θέματα που αφορούν την κοινωνία μας.

Written by admin

Το Netflix αποκτά το ντοκιμαντέρ του 50 Cent για τον Puff Daddy

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά αποκαλύπτει την αλήθεια για τις φήμες επανασύνδεσης με την Πάουλα Μπαντόσα (ΒΙΝΤΕΟ)