Η ανεξέλεγκτη απώλεια: Το παιδί που άφησε πίσω τον πατέρα του.

Η Νανά Παλαιτσάκη κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για το πώς η απώλεια του πατέρα της την επηρέασε και τη φροντίδα που δεν έλαβε όταν γεννήθηκε λόγω αυτού του τραγικού συμβάντος και της κατάθλιψης της μητέρας της.
“Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 5 ημερών. Δεν έχω καμία ανάμνηση. Ήταν σημαιοφόρος και λοκατζής, που έκανε πολλά σημαντικά πράγματα και όλα αυτά τα έμαθα από συναδέλφους του. Επειδή σκοτώθηκε νωρίς, όταν πήγα στον ΣΚΑΙ αποφάσισα να φορέσω το επίθετο του συζύγου μου -γιατί είχα χωρίσει- και να τιμήσω τον πατέρα μου που λεγόταν Παλαιτσάκης και δεν γνώρισα ποτέ. Έζησε μόλις 8 ημέρες και μετά πέθανε. Δεν μπόρεσα ποτέ να συνηθίσω την απουσία του. Ήταν πολύ ωραίος άνθρωπος και μοιάζαμε πολύ. Αυτή η ομοιότητα ενόχλησε πολύ τη μητέρα μου”, εξομολογήθηκε η Νανά Παλαιτσάκη.
“Η μητέρα μου ήταν ακόμα στο μαιευτήριο όταν πέθανε ο πατέρας μου, θεώρησε ότι αυτό ήταν μια απόδραση και ότι μας εγκατέλειψε σε μια κρίσιμη στιγμή. Η μητέρα μου αντιμετώπισε τον χαμό του με κατάθλιψη. Εγώ πιστεύω ότι δεν μου έδωσε καμία προσοχή, επειδή οι γονείς του πατέρα μου είχαν χάσει τον γιο τους και οι γονείς της μητέρας μου ασχολήθηκαν μόνο με το παιδί τους. Όποιος θυμόταν -όπως μου είπε ο νονός μου- περνούσε και μου έδινε λίγο τσάι με το μπιμπερό. Η μητέρα μου αντιμετώπισε μεγάλη αντίσταση να ασχοληθεί μαζί μου, γι ‘αυτό για μια μεγάλη χρονική περίοδο πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο στην Κηφισιά και έπαιζε πιάνο για να αντιμετωπίσει τη θλίψη της. Ο πατέρας μου ένιωθε ότι θα πεθάνει και τα καταλάβαινε όλα αυτά στις 8 του ημέρες στο νοσοκομείο. Είχε ρήξη ήπατος”, πρόσθεσε η Νανά Παλαιτσάκη.

Written by admin

Η Ανάγκη για Προστασία: Τα Μαχαιρώματα των Κοντινών Προσώπων Πονάνε Πολύ

Το μαγικό ταξίδι του Ιάκωβου Γκόγκουα στο Λουξεμβούργο