Κάνιε Γουέστ – Μπιάνκα Σένσορι: Είναι σε… διάλειμμα – «Και πολλή υπομονή έκανε μαζί του!»

Αφού έγιναν πρωτοσέλιδο για τις προκλητικές τους εμφανίσεις και συμπεριφορές στην Ιταλία, ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σένσορι κοιμούνται χωριστά αυτό το διάστημα.

Πηγές που επικαλείται η αμερικανική «Sun», αναφέρουν ότι το ζευγάρι κάνει «διάλειμμα» στον γάμο του από τα μέσα Οκτωβρίου, ύστερα από την παρέμβαση κοντινών ατόμων της Σένσορι.

«Η οικογένειά της δεν ήταν ποτέ υπέρ του Ye και οι κοντινοί της άνθρωποι αμφισβητούν αν ο γάμος μαζί του ήταν η σωστή απόφαση» δήλωσε πηγή στο πρακτορείο και πρόσθεσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο άτομο για να είσαι κοντά του και να δουλεύεις γι’ αυτόν και η Μπιάνκα ήταν ένας από τους πιο υπομονετικούς ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί ποτέ μαζί του. Έχει ασχοληθεί αποκλειστικά με τον Ye».

Η ίδια πηγή σημείωσε ότι παρόλο που ο ράπερ «ήταν πολύ πιο ευτυχισμένος και πιο συγκεντρωμένος με εκείνη κοντά του, η σχέση τους φαίνεται ότι την έχει επηρεάσει λίγο με τον καθένα να έχει τη γνώμη του».

Ο 46χρονος Γουέστ, αυτή την περίοδο φέρεται να έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία νέας μουσικής με τον Ty Dollar $ign και ως εκ τούτου «δεν ανησυχεί τόσο πολύ» για την κρίση στον γάμο του.

«Η Μπιάνκα μπορεί να επιστρέψει για την παρουσίαση του άλμπουμ, αλλά νομίζω πως είναι σαφές ότι η οικογένεια και οι φίλοι της θα προτιμούσαν να μην το κάνει» σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η παρέμβαση της οικογένειας και των φίλων της

Λίγες μέρες πριν, η Daily Mail έκανε μια αναφορά στις φίλες της Σένσορι. «Οι φίλες της την ενημέρωσαν για το πώς ακριβώς αισθάνονται και της είπαν ότι πρέπει να ξυπνήσει. Ξέρει ότι έχει αποκλείσει τους κοντινούς της ανθρώπους και έχει επίσης αρχίσει να βλέπει μέσα από τους “καπνισμένους καθρέφτες” του γάμου της» δήλωσε πηγή, ενώ τέλος τόνισε, ότι η αρχιτέκτονας των Yeezy, «έχει καταλάβει τους τρόπους χειραγώγησης του Κάνιε και αρχίζει να βλέπει τα πράγματα ως εξωτερικός παρατηρητής».

Η ξαδέρφη της, Φαμπιόλα Σένσορι έκανε δηλώσεις στη DailyMail κι ανέφερε πως η Μπιάνκα δεν έχει επισκεφτεί την οικογένειά της στην Ιταλία εδώ και χρόνια.

«Εγώ δεν έχω γνωρίσει ποτέ την Μπιάνκα, αλλά θα το ήθελα πολύ. Ήταν κρίμα που δεν ήρθε να μας επισκεφτεί όσο ήταν στην Ιταλία για διακοπές», είπε χαρακτηριστικά. «Ο μπαμπάς της ήρθε εδώ πριν από χρόνια και περάσαμε μια όμορφη βραδιά, όλη η οικογένεια μαζί και θα ήταν υπέροχο να το κάνουμε ξανά. Αλλά για την Μπιάνκα και τον Κάνιε ούτε λόγος. Νιώθουμε ότι μας αγνοεί, μας αποφεύγουν», συμπλήρωσε.

Μία άλλη συγγενής της Μπιάνκα Σένσορι δήλωσε από τη μεριά της πως ευελπιστεί εκείνη και ο Κάνιε να τους επισκεφτούν κάποια στιγμή. «Έχω ακούσει τα πάντα για αυτή από άλλους συγγενείς κι ακούγεται πως είναι πολύ διασκεδαστική. Φαντάζομαι πως μια βραδινή έξοδος με εκείνη και τον Κάνιε θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα», αναφέρει η Άντρεα.

# Γάμος # Κάνιε Γουέστ

Πηγή

Η Κουτσελίνη αποκάλυψε τις μηνύσεις που της κάνει ο Λιάγκας ενώ ήταν και οι δύο στο ίδιο event!

Παίκτρια του Survivor βγήκε μόνο με το σουτιέν