Παγιδευμένοι Spoiler: Οι υποψίες για τον Σπύρο και η καταγγελία

Ο Ανδρέας, από τότε που έμαθε πως έχει μια κόρη προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να αναπληρώσει τα χρόνια που ήταν μακριά της. Το ξεχωριστό δέσιμο, ωστόσο, που έχει αρχίσει να αναπτύσσει με τη Δανάη δεν προκαλεί καθόλου θετικά συναισθήματα στη Νατάσα, η οποία επιφυλάσσει στον Ανδρέα μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς μπαίνει εμπόδιο στη σχέση τους.

Την ώρα λοιπόν που εκείνος προσπαθεί να βάλει το μυαλό του σε μια τάξη σχετικά με τον Σπύρο, λαμβάνει μία πληροφορία που τον συγκλονίζει. Η Νατάσα παίρνει τη Δανάη με το ζόρι στο σπίτι της, παρότι η κοπέλα δεν σταματά να της εκφράζει την αντίρρησή της και κάνει καταγγελία στον Ανδρέα ότι κρατάει το παιδί παράνομα. Συνειδητοποιώντας πως ο κίνδυνος να χάσει για δεύτερη φορά την κόρη του είναι μεγάλος, ο Ανδρέας αγχώνεται ιδιαίτερα.

Συγχρόνως, ο Δημήτρης αναγκάζεται να παραδεχθεί πως ο Αλέκος έχει δίκιο και ότι ο Δαμιανός δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία του Κοσμά. Τις σκέψεις αυτές τις μοιράζεται με τον Σταύρο και τον Ανδρέα.

Οι δυο τελευταίοι όσο και αν αρνούνται να πιστέψουν πως ο Σπύρος είναι δολοφόνος συνεχίζουν τις έρευνες για την ενοχή του και λίγο αργότερα βρίσκουν ένα στοιχείο που τους αφήνει εμβρόντητους. Μέσα σε όλα αυτά, η Άννα, παρότι προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα της, τελικά αποδεικνύεται πως δεν είναι τόσο δυνατή όσο δείχνει. Ο οργανισμός της καταρρέει με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, γεγονός που προκαλεί σε όλους μεγάλη ανησυχία.

Latest

Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτό είναι το συγκλονιστικό μυστικό που έκρυβε στον Κορυδαλλό ο τραγουδιστής!

Κίνηση «βόμβα» από Θοδωρή Μαραντίνη – Η αποκάλυψη για την Σίσσυ Χρηστίδου που δεν περίμενε κανείς