Κίνηση «βόμβα» από Θοδωρή Μαραντίνη – Η αποκάλυψη για την Σίσσυ Χρηστίδου που δεν περίμενε κανείς

Στην πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του, στην κόντρα της πρώην συζύγου του Σίσσυς Χρηστίδου με τον Αλέξη Κούγια αλλά και το unfollow που της έχει κάνει στο instagram αναφέρθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης στις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Ευτυχώς η επέμβαση που έκανα πήγε πολύ καλά. Απαιτείται ένας χρόνος ανάρρωσης για να ξέρουμε ότι όλα πήγαν όπως έπρεπε. Ήταν προγραμματισμένο. Αφορά μια επέμβαση που στο παρελθόν δεν είχε γίνει σωστά και έπρεπε με έναν τρόπο να τη διορθώσουμε για να σταματήσω να ταλαιπωρούμαι. Όλες τις μέρες του Πάσχα τις πέρασα στο νοσοκομείο» ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης για την περιπέτεια της υγείας του.

Σχετικά με την κόντρα που έχει προκύψει ανάμεσα στην πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου και τον Αλέξη Κούγια, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε, «Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα. Μου το έχουν μεταφέρει αλλά δε γνωρίζω ακριβώς τι έχει ειπωθεί, ούτε παρακολουθώ την εκπομπή. Δεν έχει τύχει να συναντηθώ εγώ με τον κύριο Κούγια, δε ξέρω ακριβώς τι έχει συμβεί ή τι έχει ειπωθεί και για ποιο λόγο. Ξέρω ότι κάποια στιγμή ο κύριος Κούγιας είχε μιλήσει με τον πατέρα μου για άλλο δικό του θέμα.

Η προσωπική μου ζωή έχει πολύ πιο έντονα και άσχημα πράγματα να με ενοχλήσουν παρά κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω ότι αφορά κάτι άλλο που είναι δικό τους και μεταξύ τους και θα το λύσουν. Δε βλέπω την εκπομπή. Δε βλέπω και τηλεόραση ιδιαίτερα».

Τέλος, ο Θοδωρής Μαραντίνης επιβεβαίωσε το unfollow που έχει κάνει στη Σίσσυ Χρηστίδου, δείχνοντας πως η σχέση τους μετά και την δικαστική τους διαμάχη δε βρίσκεται στην καλύτερή της φάση.

«Ναι δεν ακολουθώ τη Σίσσυ Χρηστίδου στο instagram. Την ακολουθούσα» είπε και αποχώρησε.

Παγιδευμένοι Spoiler: Οι υποψίες για τον Σπύρο και η καταγγελία

Σασμός Spoiler: Η αποκάλυψη και το ξέσπασμά του Μαθιου