Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Αλέκος αναλαμβάνει την υπεράσπισή του

Καθώς οι λεπτομέρειες από τη δράση του πατέρα της πριν από το φόνο της Μυρτώς βγαίνουν στο φως, η Άννα μένει άφωνη. Συνεχίζει να κατηγορεί τον εαυτό της που δεν είχε καταλάβει το παραμικρό και ορκίζεται να βρει το δολοφόνο.

Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Αλέκος αναλαμβάνει την υπεράσπισή του

Ο Δαμιανός, Ο πρώην διοικητής του Σπύρου και ο Άνθρωπος ο οποίος φόρτωσε στον Κοσμά ς κατηγορίες που τον έστειλαν άδικα στη φυλακή για πέντε χρόνια, καλείται για ανάκριση. Ο Μάρκος ενημερώνει τον Αλέκο για τις εξελίξεις και αυτός σπεύδει στην Εισαγγελία και προθυμοποιείται να αναλάβει την υπεράσπισή του, με απώτερο σκοπό να ξεσκεπάσει το έγκλημα του Θοδωρή και του Σπύρου.

Ο τελευταίος δείχνει για την ώρα να πετυχαίνει το στόχο του, που είναι να αποπροσανατολίσει τις έρευνες από τον πραγματικό δολοφόνο, την ώρα που ο Θοδωρής βυθίζεται στις τύψεις και την απελπισία.

Μάταια προσπαθεί ο Γεράσιμος να τον συνεφέρει… Ο μικρός φοβάται τη στιγμή που θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και η συμπεριφορά του γίνεται όλο και πιο ύποπτη. Την ημέρα της κηδείας αρνείται να σηκωθεί από το κρεβάτι του και παρακαλά τον πατέρα του να βρει μια δικαιολογία για να μη δώσει το «παρών», όμως τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Σπύρος είναι κάθετοι. «Έχει έρθει η στιγμή να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες των πράξεων σου», του λέει ο Σπύρος και τον αναγκάζει να παρευρεθεί στην τελετή, που αποδεικνύεται μια επώδυνη διαδικασία για όλους.

Η Άννα είναι απαρηγόρητη, καθώς νιώθει ότι δεν θα έχει ποτέ την ευκαιρία να τα ξαναβρεί με τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε πικραμένος από τη συμπεριφορά της, και η παρουσία του Χατζή κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Το ίδιο βράδυ, στο σπίτι, παθαίνει άλλη μια κρίση πανικού και η μητέρα της τη βρίσκει κρυμμένη μέσα στην ντουλάπα, να κλαίει αγκαλιά με τα ρούχα του Κοσμά. «Είμαι σίγουρη ότι σε είχε συγχωρέσει», της λέει. «Και ξέρω ότι μόνο εσύ μπορείς να βρεις δολοφόνο του».

Βάνα Μπάρμπα: «Αυτό με τον Γεωργούλη το είχα ακούσει πριν σκάσει»

Η Δέσποινα Βανδή τραγουδά στον Βασίλη Μπισμπίκη: «Του εαυτού μου το άλλο μισό, εσύ είσαι αυτό»