Οι υποψηφιότητες των MAD VMA 2024 ανακοινώθηκαν: Ποιοι θα κερδίσουν φέτος;

Τα MAD Video Music Awards 2024 επιστρέφουν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, αυτή τη φορά αποκλειστικά στο MEGA σε ένα μοναδικό τηλεοπτικό show. Η λαμπερή βραδιά για την απονομή των Mad Video Music Awards θα λάβει χώρα στις 19 Ιουνίου και φέτος έχει τη στήριξη της ΔΕΗ ως μεγάλο χορηγό.

Οι δύο super hosts της βραδιάς, Dat Lilly και Fipster, υποδέχτηκαν τους υπόλοιπους super hosts που θα παρουσιάσουν το show, μαζί με τον βασικό παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά. Όλοι μαζί ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητες για φέτος.

Η Ελένη Φουρέιρα και η Αναστασία οδηγούν την κούρσα με 7 υποψηφιότητες η καθεμία, ακολουθούμενες από τον τράπερ Rack με 6 και τους Δέσποινα Βανδή, Lila, Sidarta και Κωνσταντίνο Αργυρό με 5. Πολλοί καλλιτέχνες διατηρούν μια υποψηφιότητα, ενώ οι Σάκης Ρουβάς και Έλενα Παπαρίζου έχουν φέτος μόνο δύο υποψηφιότητες.

Τα MAD Video Music Awards φέτος γιορτάζουν τα 21 χρόνια τους και υπό τη στήριξη της ΔΕΗ αναμένεται να προσφέρουν ξεχωριστές μουσικές στιγμές και πολλές εκπλήξεις. Τα MAD Video Music Awards 2024 μας καλούν σε ένα μοναδικό διήμερο καλοκαιρινό party με βραβεύσεις, live acts και πολλά ακόμα events. Μην χάσετε τη μεγάλη pop συναυλία στο VMA VILLAGE FESTIVAL από τη ΔΕΗ από την Τρίτη, 18 Ιουνίου.

Μπορείτε να δείτε τις υποψηφιότητες και να ψηφίσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες στον παραπάνω σύνδεσμο. Τα MAD Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ είναι μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε!

Written by admin

Η Αναζήτηση της Τελευταίας Τηλεοπτικής Σταρ

Latest

Σκληρός σαν «ατσάλι» ο Κάρολος: Μαχαίρι στην «καρδιά» η απόφαση για τον Χάρι