Η Αναζήτηση της Τελευταίας Τηλεοπτικής Σταρ

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, την επιθυμία της να κάνει τη βραδινή ζώνη αλλά και την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», η παρουσιάστρια αρχικά ανέφερε τα μελλοντικά της σχέδια: «Φαντάζομαι ότι μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις. Οι σχέσεις μου με τον σταθμό είναι πάρα πολύ καλές».

«Δεν γνωρίζουμε γενικά τι θα συμβεί, μέχρι να συζητηθεί το θέμα με το κανάλι. Η βραδινή ζώνη πάντα μου άρεσε», πρόσθεσε στη συνέχεια και συνέχισε: «Αν υπάρχει ένα φορμάτ, όπως το YFSF, που πιστεύω ότι μου ταιριάζει, φυσικά θα ανταποκριθώ στο κάλεσμα του καναλιού για κάτι τέτοιο, γιατί μου αρέσει».

Για το νέο ριάλιτι «TV Queens», η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε: «Είναι ένα φορμάτ που αφορά στην τηλεόραση, αλλά δεν θα είναι όπως το δικό μας. Το “TV Stars παρουσιάστε” δεν είχε τόση απήχηση τότε. Υπήρχαν όμορφα πράγματα, αλλά να γνωρίζετε ότι δεν είναι εύκολο να γίνει αρεστό ένα τέτοιο έργο. Δεν πήγε άσχημα το δικό μας, αλλά δεν ήταν επιτυχία όπως άλλα ριάλιτι».

Επίσης, για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Από τη στιγμή που δεν ήρθαν σε συμφωνία με το κανάλι, είναι μια λογική εξέλιξη. Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό ότι είναι απαιτητική διαπραγματεύτρια, εδώ και χρόνια, και νομίζω ότι είναι σωστό, γιατί αποτελεί ένα μεγάλο εμπορικό όνομα τηλεόρασης στην Ελλάδα. Είναι η τελευταία τηλεοπτική σταρ, κατά τη γνώμη μου. Τώρα, πού θα πάει και αν θα πάει κάπου, θα το δούμε πιθανότατα μέσα στον επόμενο μήνα».

Τέλος, όσον αφορά τη δική της τηλεοπτική πορεία, σχολίασε: «Το 1996 έχω κάνει τόσα διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση, από τηλεπαιχνίδια, από βραδινές εκπομπές, από μεσημεριανά, από απογευματινά, αλλά και πρωινά σπάνια. Έχω κάνει ψυχαγωγικές εκπομπές, όλα αυτά τα διάφορα πράγματα θεωρώ ότι δεν μου έχουν προσφέρει ταυτότητα. Γι’ αυτό, τώρα επιμένω λίγο σε πράγματα που είμαι σίγουρη ότι μου ταιριάζουν, έχω καταλάβει πολύ καλά τι θέλω. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω πάντα αυτά που θέλω, γιατί το κανάλι μπορεί να έχει άλλες απαιτήσεις από εμένα. Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω αυτά που πραγματικά πιστεύω ότι είναι ο δρόμος μου, ή, τουλάχιστον, να καταλήξω σε επιλογές που είναι καλές για εμένα».

Written by admin

Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις στο θέατρο: Η εμπειρία μου σε μία απορριπτική παράσταση

Οι υποψηφιότητες των MAD VMA 2024 ανακοινώθηκαν: Ποιοι θα κερδίσουν φέτος;