Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις στο θέατρο: Η εμπειρία μου σε μία απορριπτική παράσταση

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε για τη σειρά «Το Ναυάγιο» στην οποία θα παίζει από εδώ και στο εξής αλλά και τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχε φέτος και στην οποία, όπως του ανακοινώθηκε, δεν θα παίζει την επόμενη σεζόν.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη διακοπή της συνεργασίας με τη θεατρική παραγωγή και δήλωσε ότι ήταν μια «ατυχής στιγμή», ενώ συγχρόνως εξέφρασε τη στενοχώρια του για το γεγονός.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Θα παίζω μέχρι την Κυριακή των Βαΐων στον “Μάρτυρα Κατηγορίας” και μετά συζητάω, εγώ δεν θα είμαι στην επανάληψη της παράστασης. Ήταν μία άτυχη στιγμή στα επαγγελματικά στα θεατρικά, εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί, δεν μου έχει ξανασυμβεί. Ομολογώ να πω ότι με έχει στενοχωρήσει η έκβαση των πραγμάτων».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, περιέγραψε την όλη κατάσταση: «Όταν γίνεται επανάληψη μίας παράστασης, έχουν το απόλυτο δικαίωμα οι συντελεστές, ο σκηνοθέτης και οι παραγωγοί να συνεχίσουν και με άλλη διανομή και σε έναν ρόλο και σε δύο και σε τρεις λόγους, χωρίς να πουν και τον λόγο. Οι υποχρεώσεις των συμβαλλομένων είναι μέχρι την Κυριακή των Βαΐων, από εκεί και πέρα θέλουμε να συνεχίσουμε, αλλά δεν θα είναι σε αυτόν τον ρόλο, θα αλλάξουμε αυτό ή αυτό… Εμένα μου έχει συμβεί πριν από πολλά χρόνια 40 και χρόνια όταν ο Κατράκης ξεκίνησε να ανεβάσει το “Da” τους πρώτους μήνες τον ρόλο τον έπαιζε ο Μίμης ο Χρυσομάλλης και μετά ήθελε να φύγει να παίξει τον Κούρκουλο με τη Μελίνα και έτσι βρέθηκα εγώ με τον Κατράκη να παίζω για 2,5 χρόνια το “Da”. Αλλά τα συμφώνήσανε».

Δεν μπορούσα να αφήσω την αγωνία να επηρεάσει την παράσταση και παίζω πρόστιμο

υπογράφει λύση και η εναλλαγή της επιλογής που τελούν στη θέση του μικρού Mimi Chrystomalli και πραγματικά μετά από ακροάσεις δράματος μετά από 1 Κατρακη δ. Μένοντας τόσο και σύνδεση, είπε: “Ζω την οικογένειά μου και δεν θα είναι εγώ που θα είμαι αυτός που μπορεί να χρησιμευήσει”.

Ένα άλλο πράγμα που αναφέρεται στο συγκεκριμένο τομέα της διαφάνειας: τόσο νωρίς όσο και αργότερα έχουν το απόλυτο δικαίωμα οι μετέφραστές, ο σκηνοθέτης και οι παραγωγοί να συνεχίσουν και με διαφορετικές διανομές και με έναν ρόλο και τρεισής λόγους, εμπρος εγώ] ρητορία. Τα μετατροπής των υποσυμβάλλοννοις σιναι μένοντας νωρίς και πέρα ελπίζω να συνεχίσω, αλλά δεν θα είναι σε αυτόν τον ρόλοί φαντάσουμε ότι… Ιωνία οι μετάμεναι περιράς με συμπερίλήψεις, έχοντας πιθανμένουι στην έκδοση αυτό ή αυτή, ενώτο νικήσει με το κατοχή, τα συμφωνήσαν.

Επίσης, εξήγησε ότι δεν έμαθε ποτέ τον λόγο που σταμάτησε από την παράσταση: «Σαφώς, ακύρωσα κάποιες προτάσεις που είχα για του χρόνου για να παραμείνω στον “Μάρτυρα Κατηγορίας”. Είχα βγει σε συνεντεύξεις και έλεγα ότι “εγώ θα είμαι του χρόνου στο Χορν”. Ξαφνικά τον Φεβρουάριο μου ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεχίσω. Ο λόγος δεν εξηγήθηκε ποτέ. Έτσι απλά, εγώ δεν θα είμαι. Ήταν κάτι πολύ στενάχωρο, γιατί αγαπάω πάρα πολύ την παράσταση και τον ρόλο μου».

«Εγώ βιοπορίζομαι από αυτή τη δουλειά, ζω την οικογένειά μου και θα πρέπει εγώ να δω τι θα κάνω», σημείωσε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Παράλληλα, ο ηθοποιός σχολίασε: «Το πιο στενόχωρο είναι ότι από τότε για δύο μήνες, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, παίζω σε μία παράσταση που ξέρω ότι δεν με θέλουν. Είναι δυσάρεστο, τοξικό και για μένα βασανιστικό. Είμαι κάπου και παίζω και δεν με θέλουν».

«Στην ηλικία μου δεν θα έπρεπε να μου φέρονται έτσι. Δεν θα ήθελα να συμβούν αυτά τα πράγματα, θα ήθελα να είναι πιο ξεκάθαρα. Δεν μπορείς έναν ηθοποιό με πάνω από 50 χρόνια σε αυτή τη δουλειά να έχεις τέτοια συμπεριφορά», είπε στο τέλος ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Written by admin

Μόνικα Μπελούτσι: «Είμαι 59 ετών, θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο»

Η Αναζήτηση της Τελευταίας Τηλεοπτικής Σταρ