Survivor spoiler 17/4: Ο Σάκης πλακώθηκε με τον Κόρο για την Μαριαλένα!

Χamos

Βλέπουμε πολλά στο φετινό Survivor. Η αλήθεια είναι ότι ξεχωρίζει ένα γεγονός. Οι πολλές εντάσεις και ειδικά τελευταία, πολλοί αισθάνονται ότι έχουν ξεπεραστεί τα όρια ενός παιχνιδιού.

Φυσικά είναι ένα παιχνίδι και κυριολεκτικά αυτός ο κύκλος πάει πάρα πολύ καλά και έχει κερδίσει πολλούς φανατικούς φίλους. Υπάρχει η εντύπωση ότι έχουν ξεπεραστεί τα όρια, και μάλιστα μια μερίδα φίλων του survivor προχώρησαν σε καταγγελία εναντίον του Άλεξ και του ΣΚΑΙ.

Αλλά στο νησί μπορεί ο καιρός να είναι μια χαρά, αλλά οι κόντρες μεταξύ των παιχτών είναι καθημερινό φαινόμενο. Και μια νέα κόντρα βγήκε στην επιφάνεια.

Στην καλύβα των Μπλε είχαμε έντονη συζήτηση Κόρο με Μαριαλένας και ο Κόρομη ζητούσε εξηγήσεις από την Μαριαλένα για την χαμηλή της απόδοση στα αγωνίσματα, και ουσιαστικά της είπε ότι δεν θέλει να κερδίζει η Μπλε ομάδα και κοιτάζει τα συμφέροντα της κόκκινης. Κάπου εκεί ο Σάκης που καθόταν πολύ κοντά και είχε στήσει “αυτάκι” (κάτι που το κάνει συνέχεια για να ξέρει τι λέγεται για την Μαριαλένα) την είπε στον Κόρο.

Χόντρυνε η συζήτηση και ο Σάκης είπε ότι ο στόχος των Μπλε είναι να πετάξουν εκτός νησιού την Μαριαλένα και να κρατήσουν ως μοναδική γυναίκα την Χαμπερη και να προχωρήσει πιο μακριά στο παιχνίδι. Κουβέντα στην κουβέντα, ξέρετε πως είναι, ανέβηκαν οι τόνοι και τελικά όταν ο Σάκης έκανε κίνηση να χτυπήσει την Κόρο μπήκαν στην μέση διάφοροι συμπαίχτες και δεν είδαμε χειρότερα πράγματα.

Ο Σάκης η αλήθεια είναι ότι εξαιτίας της τρέλας του για την Μαριαλένα ανοίγει πολλα μέτωπα και δεν ξέρουμε κατά πόσο τον ευνοεί κάτι τέτοιο στα σχέδια του για να φτάσει μακριά στο παιχνίδι επιβίωσης.

Πρόταση στην παραγωγή
Μια πρόταση στην παραγωγή να κάνει μια τρίτη καλύβα και να στείλει εκεί τα παιδιά και να χαρούν τον έρωτα τους αφού το αγωνιστικό μέρος για αυτούς μάλλον έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Αλλά για να σοβαρευτούμε καλό θα είναι να υπάρξει μια λύση γιατί αν το αισθηματικό κυριαρχεί του αγωνιστικού στο παιχνίδι επιβίωσης κάτι δεν πάει καλά.

ΥΓ. Είναι τόσα πολλα τα νέα  που μας έρχονται καθημερινά για το ζευγαράκι του νησιού, αλλά πραγματικά είναι πλέον ανάξια λόγου και επαναλαμβανόμενα, οπότε από ένα σημείο και μετά χάνουν την αξία τους. Γενικά έχει αρχίσει και κουράζει πολύ. Πόσο μάλλον όταν είναι ξεκάθαρα μια στημένη κατάσταση για να τραβάει τηλεθέαση.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Χamos

Queen Elizabeth: Η Βασίλισσα Ελισάβετ αποχαιρετά τον πρίγκιπα Φίλιππο με μια προσωπική φωτογραφία

Χamos

Νίκος Δένδιας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ασκεί κινητική και δραστήρια εξωτερική πολιτική