Survivor Spoiler 24/4: Αποκλειστικό: Στημένη η σχέση Μαριαλένα – Σάκη! Τι ισχύει;

Πάμε όμως να πάρουμε τα δεδομένα από την αρχή. Η Μαριαλένα εκτός Ελλάδα έχει σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη. Όπως έχουμε μάθει το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα… χωρισμένη. Πάμε παρακάτω.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως όποιος οικείος της παίκτης αποχωρεί, του δίνει και από ένα μήνυμα για τον Λιβάνη. Αν δεν την ενδιέφερε δεν θα ασχολούταν. Αυτό γιατί το λέμε: Θα πει κάποιος τι σχέση έχει να κάνει το ένα με το άλλο. Θα καταλάβετε.

Καθημερινά Survivor 4 Spoiler

Η παίκτρια της Μπλε ομάδας λοιπόν όπως μάθαμε έστειλε μήνυμα ότι είναι όλα καλά και ότι δεν συμβαίνει τίποτα άλλο. Να μην πιστεύει αυτά που βλέπει και δεν τρέχει κάτι άλλο. Αυτό και κοφτά. Ο Σάκης από την άλλη παίζει τον δικό του ρόλο. Αυτόν που τον έβαλε να παίξει ο Ατζούν και πιστέψτε μας τα πήγε περίφημα.

Έφερε αναστάτωση, τηλεθέαση, τούμπα στις δύο παραλίες. Χώρισε σε υπό ομάδες την ομάδα του. Έφερε περισσότερη ίντριγκα, βλέπουμε να υπάρχει «φαινομενικά» ένα ειδύλλιο. Αυτά για τον τηλεθεατή όμως.

Συνεχίζουμε και στην ουσία. Όλα λοιπόν είναι ένας ρόλος. Ένα καλοστημένο παιχνίδι. Πρώτη αποκάλυψη; Το κολιέ που υποτίθεται έκανε δώρο ο Κατσούλης στην Μαριαλένα κάτω από το ηλιοβασίλεμα. Για αρχή η νεαρή γυμνάστρια αντέδρασε σαν να το περίμενε. Δεν έμεινε έκπληκτη. Λογικό εμείς θα πούμε. Πως να μείνει έκπληκτη όταν αυτό το φορούσε στο πάρτι της ένωσης;

Τραγικό, ε; Αληθινό όμως. Αυτή είναι η αλήθεια και πλήρης επιβεβαιωμένη από συγκεκριμένο άτομο που μας είπε ότι σας μεταφέρουμε. Πλέον το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ όλο και πιο πολύ βγαίνει προς τα έξω ότι συμβαίνει μέσα…

ee:-synodos-koryfis-stis-25-maΐou-gia-koronoio,-klima-kai-rosia

ΕΕ: Σύνοδος Κορυφής στις 25 Μαΐου για κορωνοϊό, κλίμα και Ρωσία

Με Τάνκοβιτς και Σάχοφ στο Φάληρο η ΑΕΚ

Αθλητικά: Με Τάνκοβιτς και Σάχοφ στο Φάληρο η ΑΕΚ