Αθλητικά: Με Τάνκοβιτς και Σάχοφ στο Φάληρο η ΑΕΚ

Με Τάνκοβιτς και Σάχοφ στο Φάληρο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, με τους Τάνκοβιτς και Σάχοφ να είναι εκ νέου διαθέσιμοι και να περιλαμβάνονται στην αποστολή της Ένωσης από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Σουηδός επιθετικός έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, αλλά τελικά τα κατάφερε νωρίτερα, αν και δεν είναι βέβαιο ότι θα παίξει αύριο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το ίδιο και ο Ουκρανός μέσος, που αντιμετώπισε αρχικά τον τραυματισμό του κι εν συνεχεία τον κορονοϊό. Οι δύο παίκτες έχουν λιγοστές προπονήσεις, αλλά θα πρέπει να μπουν σε αγωνιστικό κλίμα, καθώς η συνέχεια είναι απαιτητική για τους «κιτρινόμαυρους».

Οι Χνιντ, Λάτσι, Μπακάκης και Ραντόνια ακολούθησαν τα ατομικά προγράμματά τους, Ολιβέιρα και Σιμόες ακολούθησαν θεραπεία, ενώ Νταντσένκο και Χριστόπουλος προπονήθηκαν.

Την αποστολή της ΑΕΚ συγκροτούν οι, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς και Κοσίδης.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ

Survivor Spoiler 24/4: Αποκλειστικό: Στημένη η σχέση Μαριαλένα – Σάκη! Τι ισχύει;

Χamos

Αρμενία: Το Γερεβάν χαρακτηρίζει “πολύ ισχυρό βήμα προς την ιστορική αλήθεια” την αναγνώριση από τις ΗΠΑ της Γενοκτονίας των Αρμενίων