Survivor spoiler 25/4: Ποιοι κερδίζουν τις ασυλίες και ο παίχτης που αποχωρεί!

Έχουμε κάνει μια εκτίμηση της κατάστασης και έχουμε ορισμένες δικές μας πληροφορίες. Ξέρουμε ότι στην πιάτσα κυκλοφορούν ελάχιστα από αξιόπιστες πηγές και πάρα πολλα από μη αξιόπιστες πηγές. Και στην τελική δεν μας ενδιαφέρει.

Το κοιτάξαμε, και το ψάξαμε καλύτερα.

Πως θα πάνε οι ασυλίες
Οι ομάδες πλέον είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα και ειδικά όταν δεν αγωνίζεται ο Ντάφυ στους Κόκκινους.

Αυτό που περιμένουμε είναι μοιρασμένες ασυλίες. Μια κάθε ομάδα.

Είναι σχετικά ξεκάθαρο τι παίχτες θα δούμε στον τάκο από κάθε ομάδα. Ή περίπου ξεκάθαρο γιατί μπορεί να δείτε όνομα έκπληξη.

Ας το δούμε πιο συγκεκριμένα την κάθε ομάδα.

Μπλε ομάδα

Λογικός προτεινόμενος είναι ο Παπαδόπουλος θα πείτε οι περισσότεροι. Ναι και εμείς μαζί σας. Αλλά αν κερδίσει ατομική ασυλία; Το κρατάμε αυτό…

Παύλος Γαλακτερός λοιπόν λογικά είναι ο ένας προτεινόμενος και αν…λέμε αν κερδίσει το αουτσάιντερ την ατομική θα δούμε ένα όνομα έκπληξη. ΤΖΕΙΜΣ.

Κρατάμε λοιπόν Τζέιμς και Παύλο.

Κόκκινη ομάδα

Εδώ τα πράγματα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα. Τριαντάφυλλος πρώτος με τρέλα και ακολουθεί ο Ασημακόπουλος. Ξανά μαζί στον τάκο.

Από πληροφορίες που έχουμε ο Ηλίας έκανε πρόταση στην ομάδα του να τον ψηφίσουν και να βγει στον τάκο για να είναι μαζί με τον Τριαντάφυλλο, έτσι ώστε να φύγει στα σίγουρα ο τραγουδιστής, αλλά η ομάδα του δεν δέχτηκε.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε προτεινόμενους:

Τζέιμς – Γαλακτερός – Τριαντάφυλλος – Ασημακόπουλος

Για Τζέιμς ούτε συζήτηση και το αφήνουμε, ο Ασημακόπουλος τρελά ποσοστά στην προηγούμενη ψηφοφορία, ο Γαλακτερός ανεβαίνει διαρκώς στην εκτίμηση του κοινού, και από την άλλη ο Ντάφυ που πραγματικά πλέον θέλει να φύγει είναι σε διαρκή πτώση όσον αφορά την απήχηση του στα τηλεθεατόπουλα.

Ξέρουμε ότι η παραγωγή απέρριψε το αίτημα του Τριαντάφυλλου για οικειοθελή αποχώρηση και θα φύγει μόνο από τον τάκο. Να μας προλάβουν οι εξελίξεις δεν νομίζουμε

Αναμένουμε λοιπόν ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ να αποχωρήσει από το νησί.

Χamos

Νέος αποκλεισμός σοκ σε «κόκκινη επιφάνεια» για τον Τζόκοβιτς

Survivor 4 spoiler 25/4:Ποιοι κερδίζουν τις ασυλίες και ο παίχτης που αποχωρεί