Survivor spoiler – Γιάννης Τάσσιος: Ο Τριαντάφυλλος θέλει ειδικό χειρισμό

Survivor

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φίλο και συνεργάτη του, Τριαντάφυλλο, στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του καθώς και στη συμμετοχή του στο Survivor 4.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως πολλές φορές ο «Ντάφυ» λέει πράγματα χωρίς να υπολογίζει αν θα πειραχτεί ο άλλος, κάτι που έχουμε δει να συμβαίνει φυσικά πολλές φορές και μέσα στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τάσσιου για τον Τριαντάφυλλο και το Survivor 4

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας εκρηκτικός τύπος, ο οποίος λέει την αλήθεια και η αλήθεια πονάει. Δεν κάθεται να σκεφτεί αν αυτό που θα σου πει εσένα θα σε πειράξει. Το αμολάει και το λέει έτσι όπως είναι, είναι λίγο χύμα. Εμείς δεν είχαμε ποτέ καμία αντιπαράθεση, δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Θέλει ειδικό χειρισμό ο Τριαντάφυλλος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο θέμα του κορωνοϊού σημείωσε: «Τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τους μεγάλους ανθρώπους. Είχε 39 πυρετό την πρώτη μέρα, τη δεύτερη είχε 37 και την τρίτη δεν είχε τίποτα. Εγώ δεν κόλλησα. Εγώ ήμουν από τους πρώτους αρνητές της μάσκας και γενικά του κορωνοϊού, κορόιδευα όλη την κατάσταση, μέχρι που αρρώστησε το παιδί μου και κόλλησαν και δικοί μου άνθρωποι, οι οποίοι μου έλεγαν ότι πονάει πολύ και είναι αρκετά ψυχοφθόρο».

“Ο Τριαντάφυλλος είναι έξυπνος και ο μόνος εκεί μέσα που…”

Μετά τις δηλώσεις της συζύγου του όσον αφορά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο προπονητής του Τριαντάφυλλου, Στέφανος Ορφανίδης, ο οποίος αποκάλυψε την αγάπη του τραγουδιστή για το τένις αλλά και διάφορα ακόμα πράγματα για τον χαρακτήρα του.

“Ο Τριαντάφυλλος ερχόταν πριν μπει στο Survivor αρκετά συχνά να παίξει τένις, είναι τενίστας. Μάλιστα είχε μπει και σε μουντ προπόνησης, να κάνει κάνα δυο προπονήσεις στο γυμναστήριο αλλά γενικά σαν τενίστας είναι πάρα πολύ καλός. Είναι λίγο κοπανατζής βέβαια αλλά γενικά είναι μαχητής.

Το χρηματικό κομμάτι ήταν ένα κομμάτι που τον ενδιέφερε αλλά πιστεύω σε συνδυασμό με την περιπέτεια που ήθελε να ζήσει σίγουρα του άρεσε πολύ.

Ο Τριαντάφυλλος είναι έξυπνος. Είναι ο μόνος εκεί μέσα που έχει καλύτερη επικοινωνία με την κάμερα, στον φακό, και με τον τηλεθεατή.”, είπε μεταξύ άλλων.

Χamos

Θεσσαλονίκη: Πορεία φοιτητών και υγειονομικών

Χamos

Π. Σταμπουλίδης: Θα υπάρξουν πρωτόκολλα για την λειτουργία της εστίασης