Το παραίτημα του Θανάση Πατριαρχέα: “Ανησυχητικές εξελίξεις”

Γνωρίστηκα με τη Βιβιάν σε ένα πάρτι μετά από μια παράσταση και από εκείνη τη στιγμή δεν έχουμε χωρίσει ούτε για λεπτό. Ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, “Ηλέκτρας”, Θανάσης Πατριαρχέας, βρέθηκε καλεσμένος της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή “Μαμάδες” και μοιράστηκε την ιστορία της σχέσης του με τη σύζυγό του, τη Βιβιάν Δράκου.
“Εάν θα κάνουμε και άλλα παιδιά, θα το αποφασίσει η Βιβιάν. Έχουμε βρει τα πατήματά μας και είμαστε σχεδόν ευτυχισμένοι με τη Βιβιάν. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό να γίνω πατέρας, αλλά μου το έβγαλε αποκλειστικά εκείνη”, δήλωσε ο ηθοποιός.
“Η εγκυμοσύνη προέκυψε στους πρώτους μήνες της σχέσης μας και δεν ήταν κάτι που το περιμέναμε. Ήταν μια ζαριά που μας βγήκε και είμαστε πολύ τυχεροί. Η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα μία ευθύνη και ένα τεράστιο ρίσκο. Κανείς δεν μπορεί να μας πει τι να κάνουμε”, πρόσθεσε ο πατέρας τριών κοριτσιών.
Εκτός από την οικογένεια, ο Θανάσης Πατριαρχέας μοιράστηκε και τις σκέψεις του για τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα. “Τα πάντα φαίνονται τρομακτικά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνουν όλα αυτά. Έχουμε βάλει το χέρι μας στα μάτια και δεν βλέπουμε την αλήθεια”, τόνισε ο ηθοποιός. Με αυτά τα λόγια, ο Θανάσης Πατριαρχέας συγκλόνισε το κοινό και απέδειξε για ακόμη μια φορά τη βαθιά ευαισθησία του.

Written by admin

Latest

Άγριο ξέσπασμα Δημήτρη Σούρα για την Έλενα Παπαρίζου: «Kάτι σαύρες δεν έχουν φύλο όχι τα παιδιά μας»

Η θλιβερή εξομολόγηση του Θανάση Κουρλαμπά: Πώς πλήγωσαμε το παιδί μας αντιστέκοντας