Ο πρίγκιπας Χάρι σχολιάζει πρώτη φορά τις ερωτικές σκηνές της Μέγκαν Μαρκλ

Στη νέα του βιογραφία-βόμβα «Spare», η οποία κυκλοφόρησε, ο Δούκας του Σάσεξ αποκάλυψε ότι γκούγκλαρε τις ερωτικές σκηνές της Μέγκαν Μαρκλ και μετάνιωσε που το έκανε.

Η δούκισσα του Σάσεξ, 40 ετών, υποδύθηκε την πρωταγωνίστρια Rachel Zane και στα απομνημονεύματά του, ο σύζυγός της εξέφρασε τη δυσφορία του αφού είδε τις σκηνές με τις ερωτικές περιπτύξεις της γυναίκας του, πάντα για τις ανάγκες και στα πλαίσια του ρόλου που υποδυόταν την εκάστοτε χρονική περίοδο.

Τις πρώτες μέρες της σχέσης τους, ο Χάρι είπε ότι έκανε το λάθος να ψάξει τις ερωτικές σκηνές της Μέγκαν στο διαδίκτυο και αστειεύτηκε ότι χρειάζεται «θεραπεία με ηλεκτροσόκ» για να κάψει τις εικόνες από τον εγκέφαλό του.

Έγραψε, χαρακτηριστικά, ο πρίγκιπας Χάρι: «Είχα δει εκείνη και έναν συνάδελφό της να »κατασπαράζουν» ο ένας τον άλλον σε κάποιο γραφείο ή αίθουσα συσκέψεων. Δεν χρειαζόταν να δω τέτοια πράγματα ζωντανά».

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην σειρά «Suits» και οι «καυτές» περιπτύξεις

Η Μέγκαν Μάρκλ υπήρξε πρωταγωνίστρια στην επιτυχημένη αμερικανική σειρά «Suits», ως μαχόμενη δικηγόρος με το όνομα Rachel Zane, αλλά πρωταγωνίστησε επίσης στο Beverly Hills 90210 και σε μια χαμηλού προϋπολογισμού κίνηση Random Encounters το 2013.

Το πρώτο επίσημο ραντεβού του Μάικ Ρος και της Ρέιτσελ Ζέιν στο «Suits» κατέληξε σε μια καυτή στιγμή στη νομική βιβλιοθήκη Pearson Hardman, όπου ο Μάικ γδύνει τη Ρέιτσελ μέχρι το εσώρουχό της.

Οι χαρακτήρες της Μέγκαν και του Πάτρικ Τζέι Άνταμ γδύθηκαν ξανά για τις ανάγκες μία ακόμα πιο σέξι σκηνής την δεύτερης σεζόν. Μάλιστα, αυτή η καυτή σκηνή στο επεισόδιο 16 ήταν ίσως μια από τις πιο εμβληματικές στιγμές του Suits, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Μέγκαν Μαρκλ: Viral σκηνή από το 2008 που τη δείχνει να κάνει στοματικό σεξ

Σε ένα άλλο βίντεο που αναδημοσιεύτηκε πρόσφατα η Μέγκαν Μαρκλ, αλλά και ο Πρίγκιπας Χάρι για άλλη μία φορά είχαν βρεθεί στο «μάτι» του κυκλώνα.

Οι «εφιάλτες» του παρελθόντος φαίνεται να κυνηγούν ακόμα και σήμερα τη Μέγκαν Μάρκλ. Η δούκισσα του Σάσσεξ, όσο και αν προσπαθεί να θάψει το παρελθόν, δείχνει να μην τα καταφέρνει.

Μία ακόμα σκηνή από το μακρινό 2008 ήρθε στην επικαιρότητα και μάλιστα πολύ γρήγορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Η Μαρκλ είχε γυρίσει, στο reboot της τηλεοπτικής σειράς «Beverly Hills 90210», μία σκηνή κατά την οποία απαθανατιζόταν να κάνει στοματικό σεξ σε έναν νεαρό άντρα στο αυτοκίνητο.

Το βίντεο που είδε προσφάτως το φως της δημοσιότητας έχει κάνει πολλούς να αποκαλούν την δούκισσα υποκρίτρια, καθώς δύο χρόνια αφότου άφησε πίσω τις εμφανίσεις της στο «Deal or not Deal», όπου παρουσιαζόταν ως «bimbo» για τις ανάγκες του σόου, έκανε ακόμη μία ανάλογη επαγγελματική επιλογή.

Η Δούκισσα του Σάσσεξ, σύμφωνα με τη New York Post, ήταν «διστακτική» στο να γυρίσει τη συγκεκριμένη σκηνή, αλλά τελικά έκλεισε τη συμφωνία, παρά το γεγονός ότι ανέκαθεν ήθελε μια καριέρα που δεν αντικειμενοποιούσε τις γυναίκες, όπως τόνισε πρόσφατα.

Δείτε το βίντεο

Χριστίνα Παππά: Δείτε την ηθοποιό χωρίς εσώρουxα

Άγρια Γη spoiler: Η Ολγα μαθαίνει μια πληροφορία που θα τη βάλει σε σκέψεις