Άγρια Γη spoiler: Η Ολγα μαθαίνει μια πληροφορία που θα τη βάλει σε σκέψεις

Ο Κωστής μετά το χειρουργείο ανυπομονεί να γυρίσουν οικογενειακώς στην Αγρια Πλαγιά, ενώ η Ολγα φοβάται ότι κινδυνεύει από τον Χρήστο και ζητά προστασία τόσο από τον Ορέστη όσο κι από τον Αρη και τον Γιώργο. Χωρίς βέβαια να υποπτεύεται την κοινή στάση των δύο αντρών εναντίον της. Ο Αρης συνεχίζει να διοχετεύει δημόσια στοιχεία εναντίον της Ολγας και εκείνη προκειμένου να βρει και να τιμωρήσει τον Χρήστο που τον θεωρεί υπεύθυνο γι’ αυτό, αποκαλύπτει μια αλήθεια στη Μυρτώ που μπορεί να ανατρέψει πολλά.

Η Μυρτώ δεν ξέρει τι να κάνει: Να ενημερώσει την Ολγα ότι ο Χρήστος την επισκέφθηκε ή όχι; Η Νάντια συνεχίζει να προσπαθεί να ξεμπλέξει τον Μάνο και τον Μιχάλη. Η Ολγα μαθαίνει από τον Γιώργο μια πληροφορία για τον Ορέστη που θα τη βάλει σε σκέψεις. Ο Μιχάλης συναντάει τυχαία την κοινωνική λειτουργό που κάλεσε η Ολγα στη Χαλκίδα για να μιλήσουν για το κέντρο ψυχικής υγείας που θέλει να ανοίξει. Πρόκειται για τη Χριστίνα, τη γυναίκα που είχε βοηθήσει τον Μιχάλη στο παρελθόν να υιοθετήσει τον Αρη παράνομα.

Ο Αρης αγχώνεται ακόμα περισσότερο με την άφιξη της γυναίκας αυτής και ζητά από όλους να κάνουν προσεκτικές κινήσεις. Ομως, προτού προλάβει εκείνος να δράσει, η Χριστίνα θα βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τη Μυρτώ και θα την αναγνωρίσει.

Ο πρίγκιπας Χάρι σχολιάζει πρώτη φορά τις ερωτικές σκηνές της Μέγκαν Μαρκλ

Κλέλια Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια του Maestro ποζάρει ημίγuμνη και αποθεώνεται στα social