Ο Παράδεισος των κυριών spoiler: Δολοφονία ο χαμός του Αποστόλη

Ο Ντίνος, βρισκόμενος στο κατάστημα εκφράζει τους ανησυχητικούς του προβληματισμούς για την επικείμενη αλλαγή που φέρνει ο Σίμος. “Δεν ξέρω,” λέει, “αλλάζουν πολλά με τον Σίμο, και φοβάμαι ότι θα προκύψουν προβλήματα.” Η Μιράντα, ωστόσο, τον ηρεμεί και του υπενθυμίζει τη σημασία της συνεισφοράς του Σίμου στο μαγαζί.

“Χωρίς τα χρήματά του, το μαγαζί δε θα υπήρχε καν. Μην κρίνεις πρόωρα,” του λέει. Στο μεταξύ, η Βικτώρια επισκέπτεται το σπίτι της Όλγας, φέρνοντας μαζί της τον αέρα της νικήτριας. Εκεί, τίθενται σε συζήτηση παλιοί και νέοι λογαριασμοί, καθώς απειλεί την Όλγα ότι, αν υποψιαστεί ότι είναι υπεύθυνη για την εξαφάνιση του Χριστόφορου, θα το μετανιώσει.

Παράλληλα, ο Σωτήρης προσπαθεί να συνδέσει τον φόνο του Αποστόλη με τη φωτιά στο κατάστημα και τη νέα εξέλιξη σχετικά με την περιουσία της Όλγας. Στον αγώνα της να πείσει τον Μεμά να μην φύγει, η Σύρμω αντιμετωπίζει την αβάσταχτη σκέψη της απώλειας του παιδιού της, αλλά αποτυγχάνει να τον πείσει, καθώς ο Μεμάς έχει ήδη λάβει την απόφασή του.

Στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά, η Στέλλα, κόρη της Ματούλας, επιστρέφει, και η Ματούλα βρίσκεται σε δίλημμα. Η είδηση ότι η περιουσία της Όλγας δεν ανήκει πλέον σε αυτήν, αλλά στον Χρήστο, διαρρέει σε όλους, προκαλώντας αναστάτωση στην οικογένεια και πέραν αυτής. Η αστυνομία ξεκινάει να εξετάζει τον φόνο του Αποστόλη υπό νέο πρίσμα, πώς βρέθηκε εκείνος στο μαγαζί την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά.

Παράλληλα, ο Αγης και η Πολυξένη καταλήγουν σε μια σημαντική απόφαση που δεν επηρεάζει μόνο τη δική τους ζωή. Αποφασίζουν να παντρευτούν και να αναλάβουν την ευθύνη για το παιδί της Γεωργίας, αντί να το αφήσουν στα χέρια του Πάρη.

Η Αμαλία επιστρέφει στον “Παράδεισο” και συναντά απροσδόκητα τον Σίμο, δημιουργώντας νέες σκέψεις και αμφιβολίες σχετικά με το μέλλον της. Ωστόσο, ο Ντίνος δεν είναι ευτυχής με αυτήν την αλλαγή στη στάση της Αμαλίας. Ταυτόχρονα, η Βικτώρια βρίσκει έναν νέο σύμμαχο στο προσπάθειά της να ανακτήσει την εξουσία που έχασε στο σπίτι των Μπουραντάδων, και αυτός δεν είναι άλλος από τη Στέλλα.

Έχει τζάκι και πισίνα στον κήπο – Φωτογραφίες από τη μοντέρνα & κομψή μονοκατοικία του Γιώργου Παπαδάκη στην Πεντέλη

Δύσκολες ημέρες για τον γιο της Μενεγάκη – Τα πάνω κάτω στην ζωή του Άγγελου