Ο Παράδεισος των κυριών spoiler: Δίνει εντολή να εξαφανίσουν την Βικτώρια

Η πλοκή της σειράς παίρνει αναπάντεχες τροπές και συναρπάζει τους τηλεθεατές. Η απρόσμενη εξέλιξη που προβλέπεται θα κρατήσει το κοινό σε αγωνία. Όλα αρχίζουν με το αποκάλυψη του στρατηγικού σχεδίου των χαρακτήρων Χρήστου και Αποστόλη, οι οποίοι είχαν σκηνοθετήσει τον θάνατο του τελευταίου. Αλλά η έκπληξη δεν σταματά εδώ, καθώς σύντομα ανακαλύπτεται ότι ο Αποστόλης είναι ζωντανός.

Οι δύο μυστικοί αστυνομικοί, ενημερώνοντας τον Γιαμμαλή για την εμφάνιση ενός άνδρα που θυμίζει τον αδικοχαμένο Αποστόλη Βασιλείου στο μπαρ “Μπραζίλ”, ανοίγουν τον δρόμο για μια σειρά από απίθανα γεγονότα. Ο υπαστυνόμος, γνωρίζοντας την αντικοινωνική φύση του Αποστόλη και την ικανότητά του για ακραίες πράξεις, σπεύδει στο μπαρ για να επαληθεύσει την ταυτότητά του.

Την ίδια στιγμή, ο Αποστόλης απολαμβάνει την παρέα της Μάγιας, μιας γυναίκας που τον έχει στην αγκαλιά της. Όμως, όταν αντιλαμβάνεται τον Γιαμμαλή να εισέρχεται στο “Μπραζίλ”, πανικοβάλλεται και προσπαθεί να κρυφτεί για να μην τον αναγνωρίσει. Ένα σκοτεινό μυστικό αρχίζει να αποκαλύπτεται, καθώς κάποιος φαίνεται να έχει αποκαλύψει την παρουσία του Αποστόλη στο μπαρ.

Από αυτήν τη στιγμή και μετά, ο Αποστόλης αντιλαμβάνεται ότι έχει πέσει σε παγίδα και ότι ο κίνδυνος πλησιάζει. Από την άλλη πλευρά, ο Γιαμμαλής συνεχίζει την έρευνά του για την υπόθεση του εμπρησμού στο κατάστημα και προσθέτει έναν ακόμη ύποπτο, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο την υπόθεση.

Οι ημέρες περνούν και ο Αποστόλης, επιδιώκοντας εκδίκηση κατά της Βικτώριας που θεωρεί υπεύθυνη για όλα, εκδίδει εντολή στα τσιράκια του να την επιτεθούν. Μια ημέρα, όταν η γυναίκα βρίσκεται στο γραφείο της, δέχεται μια επιθετική επίθεση και καταλήγει αιμόφυρτη στο πάτωμα. Ο φίλος της, Άγης, φτάνει στο σημείο και σοκάρεται από το θέαμα. Ο φόβος του ότι όσοι τον είδαν να εισέρχεται στο γραφείο θα τον κατηγορήσουν για την επίθεση τρομοκρατεί τον και τον κάνει να αποφασίσει να εξαφανιστεί.

Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, οι πράξεις του Χρήστου, φίλου και συμμάχου του Αποστόλη, αρχίζουν να δυσκολεύουν. Ο Γιαμμαλής, επιθυμώντας να ερευνήσει βαθύτερα την υπόθεση του εμπρησμού αλλά και να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Αποστόλη, τον κατατάσσει ως στόχο και επιχειρεί να τον αιφνιδιάσει. Κατευθύνεται απροειδοποίητα στο σπίτι του, όπου τίθεται αντιμέτωπος με ερωτήσεις που αφορούν τον Αποστόλη. Ο Χρήστος, φαίνεται να φοβάται την ανάκριση και εμποδίζει τον Γιαμμαλή να εξετάσει το δωμάτιο του.

Τόσο η συμπεριφορά του Χρήστου όσο και οι ανεξήγητοι ήχοι που προέρχονται από το δωμάτιο επιβεβαιώνουν τις υποψίες του Γιαμμαλή πως κρύβει μυστικά σχετικά με τον Αποστόλη και την υπόθεση του εμπρησμού. Αν και αποχωρεί από το σπίτι του, ο Γιαμμαλής αποφασίζει να παραμείνει σκιά του και να βρει τον Αποστόλη.

Κάιλι Τζένερ: Η σέξι εμφάνιση αλά… Μέριλιν Μονρόε – Έβαλε «φωτιά» στα social (VIDEO)

Η Μάγισσα spoiler: Καυτή νύχτα για Μάρκο – Θεοφανώ