Η Μάγισσα spoiler: Καυτή νύχτα για Μάρκο – Θεοφανώ

Καθώς η Θεοφανώ και ο Μάρκος πλησιάζουν ο ένας στον άλλον, ο Μιχαήλ βλέπει παντού εχθρούς μετά την απόπειρα δολοφονίας που εκείνος είχε βιώσει. Παράλληλα, αντιμετωπίζει συγκρούσεις με τον Κανέλλο, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει εντοπίσει τα οστά του αδελφού του, Τζανέτου

Η Θεοφανώ αγαπούσε τον Μιχαήλ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή της. Ωστόσο, γνωρίζοντας τις διαφορές που τους χωρίζουν, δεν είχε ποτέ το θάρρος να εκφράσει τα αισθήματά της. Ο Μάρκος, αφήνοντας στην άκρη τα συναισθήματα της καρδιάς του, παντρεύτηκε αδιαμαρτύρητα την γυναίκα που του επέλεξε ο πατέρας του, προκειμένου να μην υπονομεύσει το συμφέρον της οικογένειας.

Παρ’ όλα αυτά, η φλόγα του έρωτα είχε καταφύγει στις καρδιές τους, και σύντομα θα έρθει η στιγμή που η Θεοφανώ και ο Μάρκος θα μοιραστούν τα έντονα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Μια νύχτα πάθους θα τους ενώσει για πάντα και θα αλλάξει την πορεία της ζωής τους, αλλά και την ιστορία των δύο οικογενειών, των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων.

Η Μεταξία, η σύζυγος του Μιχαήλ, αρχίζει να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει η νεαρή υπηρέτρια με τον αινιγματικό χαρακτήρα. Δεν διστάζει να την επιτεθεί και να υπενθυμίσει τη θέση της στον οίκο.

Ωστόσο, σύντομα συνειδητοποιεί ότι η επιρροή της στον άντρα της είναι ανίκητη και ότι τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει τη δύναμη του έρωτα που έχει ήδη κατακλύσει το μοιραίο ζευγάρι. Οι πρόσφατες εξελίξεις αναγκάζουν τη Θεοφανώ να αποκαλύψει ένα μυστικό που είχε κρατήσει κρυφό. Ο Μάρκος και ο πατέρας του μαθαίνουν για τα όνειρα της και για την έντονη διαίσθηση που επηρεάζει τη ζωή της. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να εκμεταλλευτεί αυτό το ιδιαίτερο χάρισμα προκειμένου να βρει τον δολοφόνο του μωρού.

Στο μεταξύ, η παραμονή του Αντρέι στον πύργο των Λασκαραίων αποτελεί αφορμή για να εξερευνήσει τα βάθη της οικογένειας και να εμπλακεί στη μυστηριώδη υπόθεση του βρέφους που τους έχει συγκλονίσει όλους. Ο Πετρούνης, από την άλλη πλευρά, αποκαλύπτει στον παπα Νικόδημο τις κρυφές του επιθυμίες, ενώ η οικογένεια των Γερακάρηδων ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει μια απειλή.

Όταν ο Τζανής επιστρέφει από το ταξίδι του, αντιμετωπίζει μια δυσάρεστη έκπληξη λόγω μιας απόφασης του πατέρα του, η οποία θέτει σε δοκιμασία τη σχέση τους. Παράλληλα, η Μεταξία, που έχει καταστεί εχθρική προς την Θεοφανώ, αποφασίζει να την βασανίσει. Την ίδια στιγμή, ο Αντρέι ανακαλύπτει ένα στοιχείο για τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού, ενώ η φλόγα του απαγορευμένου έρωτα αναζωπυρώνεται.

Ο Αντρέι αποκαλύπτει το στοιχείο στον Μιχαήλ και αποδεικνύει ότι ο πραγματικός δράστης βρίσκεται μέσα στον πύργο. Η ανησυχία εξαπλώνεται στην οικογένεια, ενώ η Θεοφανώ νιώθει τύψεις για τα λόγια της και εκρήγνυται στον Μάρκο.

Ο Παράδεισος των κυριών spoiler: Δίνει εντολή να εξαφανίσουν την Βικτώρια

Ανεκδοτάρα ποίημα: Οι όχι και τόσο έξυπνοι!