Κάιλι Τζένερ: Η σέξι εμφάνιση αλά… Μέριλιν Μονρόε – Έβαλε «φωτιά» στα social (VIDEO)

Μετά την Κιμ Καρντάσιαν, η Κάιλι Τζένερ θέλησε να κάνει κι εκείνη μια εμφάνιση που θύμισε «Μέριλιν Μονρόε».

Η διάσημη τηλεπερσόνα εμφανίστηκε στο σόου της Εβδομάδας Μόδας του Schiaparelli στο Παρίσι, φορώντας ένα αστραφτερό φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα της.

Το εν λόγω κομμάτι μοιάζει πολύ σε εκείνο που φορούσε η Μέριλιν Μονρόε, όταν τραγούδησε το «Happy Birthday» στον Κένεντι για τα γενέθλιά του.

Το ίδιο φόρεμα είχε επιλέξει η Κιμ Καρντάσιαν για να παραβρεθεί στο Met Gala το 2022, προκαλώντας τότε, πολλές αντιδράσεις, αφού όλοι φοβήθηκαν μην χαλάσει το ύφασμα.

Η Κάιλι Τζένερ από την άλλη μεριά, δεν φόρεσε το ίδιο φόρεμα που είχε η Μέριλιν Μονρόε και εκτίθεται πλέον σε μουσείο, αλλά ένα που του έμοιαζε πολύ κι είχε ελαφρώς πιο ανοιχτό ντεκολτέ.

Η σταρ μοιράστηκε μάλιστα, βίντεο με την εμφάνισή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, με το κοινό της να την αποθεώνει στα σχόλια.

@kyliejenner

♬ Cherry – Lana Del Rey

@kyliejenner

♬ original sound – Vogue

Γιατί… ανησύχησαν οι followers της

Η Κάιλι Τζένερ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε σχέση με τον Τίμοθι Σαλαμέ και όπως όλα δείχνουν, απολαμβάνει τον «νέο της εαυτό» μαζί του.

Κάθε φορά που το ζευγάρι απαθανατίζεται μαζί, η Κάιλι Τζένερ δεν θυμίζει σε τίποτα τη σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν.

Φαίνεται μάλιστα, πως το τελευταίο διάστημα έχει υιοθετήσει ένα πιο απλό λουκ, το οποίο συχνά αποτελείται από φόρμες και μακό μπλουζάκια, αφήνοντας πίσω τη σέξι πλευρά της.

Το κοινό της μάλιστα, είχε παρατηρήσει εδώ και καιρό την αλλαγή στο στυλ της, με μερικούς από τους ακόλουθούς της να τη σχολιάζουν συχνά στα social media.

Πολλοί μάλιστα, ανησύχησαν για την ψυχική της υγεία, βλέποντάς τη να «παραμελεί» σε σχέση με το παρελθόν, τον εαυτό της και να έχει εγκαταλείψει το στυλ της που άλλοτε, χαρακτηριζόταν και ως «υπερπαραγωγή».

Για να σταματήσει όλες αυτές τις φήμες, η Κάιλι Τζένερ ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, στο οποίο αναφέρει πως χρειάζεται απλώς ένα «διάλειμμα».

«Δεν είμαι σε κατάθλιψη, απλώς κάνω ένα μικρό διάλειμμα από το να πρέπει να είμαι συνέχεια στην τρίχα. Θα επιστρέψω σύντομα όμως, οπότε μην ανησυχείτε», ακούγεται να λέει στο βίντεό της.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Αλεξάνδρα – Μάρκος αναγκάζονται να εξαφανιστούν

Ο Παράδεισος των κυριών spoiler: Δίνει εντολή να εξαφανίσουν την Βικτώρια