Έρωτας Φυγάς spoiler: Αλεξάνδρα – Μάρκος αναγκάζονται να εξαφανιστούν

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές και αγωνιώδεις, καθώς η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος αναγκάζονται να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν. Η κρίση αυτή όμως αποκτά έναν αναπάντεχο σύμμαχο στο πρόσωπο της Μαργέτας, η οποία αντιλαμβάνεται τις προθέσεις τους και αποφασίζει να τους υποστηρίξει.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Αλεξάνδρα – Μάρκος αναγκάζονται να εξαφανιστούν

Το δράμα εντείνεται καθώς οι κομματάρχες εκβιάζουν τη Μαργέτα, απαιτώντας από εκείνη να αποσύρει την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες εκλογές, αλλιώς την απειλούν ότι θα βλάψουν τη βοηθό της, την Άννα. Η Μαργέτα βρίσκεται σε ένα δίλημμα ανάμεσα στην πολιτική της καριέρα και στην ασφάλεια της φίλης της, προσθέτοντας περισσότερη ένταση στον όλο κατακλυσμό γεγονότων.

Παράλληλα, ο Ιάσωνας αντιλαμβάνεται με καχυποψία τις κινήσεις της συζύγου του προς την Ελπίδα και αποφασίζει να πάρει μέτρα για να απομακρύνει την Αλεξάνδρα από το Κιάρι, θέτοντας την σχέση τους σε έναν νέο δοκιμαστικό σταυροδρόμι.

Οι εξελίξεις αυτές θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις στους ήρωες μας και θα δοκιμάσουν τις δεξιότητες τους στο να αντιμετωπίσουν τις αντιξοότητες. Καθώς ο κίνδυνος αυξάνεται και οι σχέσεις ανατρέπονται, οι χαρακτήρες θα βρεθούν αντιμέτωποι με δυσκολίες που θα απαιτήσουν από αυτούς να είναι ανθεκτικοί και να καταλήξουν σε δύσκολες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρουν για το μέλλον τους και των αγαπημένων τους.

Ναστάσια Μιρόντσικ-Ιβάνοβα: Ιδρώνει στη γυμναστική και σου δείχνει τα αποτελέσματα με selfie στον καθρέφτη

Κάιλι Τζένερ: Η σέξι εμφάνιση αλά… Μέριλιν Μονρόε – Έβαλε «φωτιά» στα social (VIDEO)