Ο Παράδεισος των κυριών spoiler: Αλλάζει ταυτότητα η Μιράντα και εκείνος την βρίσκει

Το τρίτο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί σήμερα, Τετάρτη 27/9, μέσω του καναλιού ALPHA. Οι εξελίξεις είναι αρκετά δυναμικές. Η πρόσφατη είδηση για την περιουσία της Ολγας ότι πλέον δεν ανήκει σε αυτήν και ότι όλα έχουν περάσει στα χέρια του Χρήστου φτάνει στα αυτιά όλων… Η αναστάτωση είναι μεγάλη στην οικογένεια και όχι μόνο.

Η αστυνομία έχει αρχίσει να εξετάζει την υπόθεση του Αποστόλη υπό νέα πρίσματα: “Μπορεί να πρόκειται για δολοφονία. Πώς βρέθηκε ο Αποστόλης στο μαγαζί την ώρα που ξέσπασε η φωτιά;”, αναρωτιέται ο Γιαμαλής. Παράλληλα, ο Αγης και η Πολυξένη έχουν λάβει μια σημαντική απόφαση που δεν θα επηρεάσει μόνο τη δική τους ζωή: “Θα παντρευτούμε και θα αναλάβουμε το παιδί της Γεωργίας, δεν θέλουμε να το αφήσουμε στα χέρια του Πάρη”, δηλώνει αποφασισμένος ο Αγης και αποφασίζουν να παντρευτούν κρυφά…

Η Αμαλία επιστρέφει στο μαγαζί και εκεί θα έχει μια απροσδόκητη συνάντηση με τον Σίμο, η οποία θα της προκαλέσει νέες σκέψεις που της είχε αφήσει στο παρελθόν… σχετικά με το μέλλον της. Ωστόσο, ο Ντίνος δεν θα χαρεί τόσο με αυτή την αλλαγή στη διάθεση της Αμαλίας… Την ίδια ώρα, η Βικτώρια θα αποκτήσει έναν νέο σύμμαχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη Στέλλα, στην προσπάθειά της να ανακτήσει το χαμένο έδαφος που έχασε στο σπίτι των Μπουραντάδων.

“Μείναμε σε μια πολύ μεγάλη πυρκαγιά. Ο Ντίνος και η Μιράντα παντρεύτηκαν και τους βλέπουμε τρεις μήνες μετά. Ψάχνουν ένα μεγαλύτερο σπίτι γιατί θέλουν να κάνουν οικογένεια. Πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι μας θα μας εκπλήξουν λίγο. Για εμάς, ο Σίμος φαίνεται σαν ένα αγγελικό πρόσωπο που βοηθάει τον “Παράδεισο” και για εμάς αποτελεί τον φύλακα άγγελο.

Πίσω από αυτό το πρόσωπο, όμως, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Γιατί εμφανίστηκε; Γιατί θέλει να σώσει το μαγαζί; Μπορεί να έχει σχέση με κάποιον από το παρελθόν που ίσως δεν θυμάται.Θα υπάρχουν ίντριγκες και μυστικά που θα έρθουν στο φως. Η Αμαλία φαίνεται να θέλει να αποκαλύψει κάτι και να είναι κοντά στη μητέρα της. Η Μιράντα, από την άλλη, δεν δείχνει καμία ανασφάλεια ως προς την Αμαλία.

Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη ανάμεσά τους, παρά το γεγονός ότι δεν το γνωρίζουν. Ωστόσο, αυτή η κατάσταση μπορεί να αλλάξει. Βλέπουμε ένα κορίτσι που επιθυμεί να ερωτευτεί και να αγαπηθεί από κάποιον άλλον. Αν θα συμβεί αυτό, δεν το γνωρίζουμε. Ο Σίμος, παρά τις δυσκολίες με τα πρόσωπα, μπορεί να ερωτευτεί έντονα.

Αυτός είναι ένας άντρας από το παρελθόν που επιστρέφει στη σειρά. Η Μιράντα έχει αλλάξει ταυτότητα γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Τον αναγνωρίζει, καθώς υπήρχε μια έντονη σχέση ανάμεσά τους στο παρελθόν. Ωστόσο, αλλάζει την ταυτότητά της για να απομακρυνθεί από αυτόν. Τώρα, βλέπει στις εφημερίδες ότι παντρεύτηκε η Μιράντα τον Ντίνο και εμφανίζεται…”, εξηγεί.

Έτσι θα καταλάβεις αν έχεις επιλέξει τη σωστή δουλειά για σένα

Σακίρα για Πικέ: « Ήταν η προτεραιότητα μου – Πίστεψα στο μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει»