Χάρης Ρώμας: Θα διεκδικήσει τον Δήμο Χαλανδρίου και προετοιμάζει ήδη το έδαφος

Spoilers

Ο Χάρης Ρώμας θα είναι υποψήφιος για δήμαρχος Χαλανδρίου, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» και ήδη έχει ξεκινήσει να προετοιμάζει το έδαφος για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η πολιτική μπορεί να αποκόψει τον Χάρη Ρώμα από την υποκριτική

Όπως υπογράμμισε ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος ήδη είναι εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος και επιθυμεί να εκλεγεί και δήμαρχος «ετοιμάζω το επόμενο μου βήμα στην πολιτική σκηνή. Θα βάλω υποψηφιότητα για τον Δήμο Χαλανδρίου. Ίσως αυτό κοστίσει την αποκοπή μου από την καλλιτεχνική ζωή. Δεν γίνεται να έχεις θεσμική θέση και να μην είσαι εκεί».

Μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας εξήγησε πως το όνομα του συνδυασμού του είναι εμπνευσμένο από το «όραμα» που έχει για τον Δήμο Χαλανδρίου, ο οποίος θα είναι «πρότυπος δήμος».

Ο Χάρης Ρώμας παροτρύνει τον κόσμο να συνεχίζει να μιλάει

Όσον αφορά το #MeToo, ο ίδιος υποστηρίζει ξεκάθαρα το γεγονός πως όλα αυτά τα περιστατικά έγιναν επιτέλους γνωστά, επισημαίνοντας «οι καλλιτέχνες έσπασαν το σπυρί κι έπρεπε να γίνει όλο αυτό. Δεν ξεχωρίζω την ψυχολογική από τη σωματική βία.

Θεωρώ πως ο κόσμος μίλησε και πρέπει να συνεχίσει να μιλάει. Παλεύουμε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο νόμου συμπεριφοράς, για να ξέρουμε μέχρι πού φτάνουν τα όρια, όταν κάποιος σκηνοθετεί».

Spoilers

Φως στο Τούνελ: Η Νικολούλη ψάχνει τον δολοφόνο του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου

MasterChef 6 spoiler: Δεν κρύβει τη χαρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα