Ο Μπέζος «δίκασε» τον κόσμο για τη μεταγραφή Σλούκα με 5 λέξεις (VIDEO)

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σχολίασε ο Γιάννης Μπέζος τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Night Out» του MEGA φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Μπέζος. Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος είναι δηλωμένος φίλος του Ολυμπιακού, συνομίλησε μεταξύ άλλων με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό.

«Πολύς θόρυβος έγινε. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Φυσικά οι οπαδοί ταυτίζονται με την ομάδα γιατί ταυτίζονται με τα παιδικά τους χρόνια. Πρέπει να πάψει να είναι η ζωή τους. Είναι ένα κομμάτι της ζωής», ανέφερε στην εκπομπή του MEGA.

«Οι αθλητές δεν είναι πιόνια να τους κάνουμε ό,τι θέλουμε. Αν θέλουμε να είμαστε γνήσιοι φίλαθλοι και λάτρεις του αθλήματος, καλά θα κάνουμε να το προστατεύουμε όταν πηγαίνουμε στο γήπεδο και όχι να κάνουμε το γήπεδο ψησταριά», πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός στη συνέχεια ανέφερε ότι στον ελεύθερο χρόνο που έχει, του αρέσει να παίζει μπάσκετ. «Μετά από 45 χρόνια που συμπληρώνω στη δουλειά ο ελεύθερος χρόνος μου είναι απαραίτητος. Για την προσωπική μου ισορροπία. Μου αρέσει το καλό φαγητό, η καλή παρέα, με συνομιλητές τους οποίους επιλέγω αυστηρά. Δεν κάνω παρέα με όλους. Μου αρέσει πάρα πολύ το διάβασμα. Αθλούμαι αρκετά και στο σπίτι και έξω. Επειδή παίζω μπάσκετ πάρα πολλά χρόνια. Αυτό μου κάνει πάρα πολύ καλό. Πιστεύω ότι το μπάσκετ είναι ένα άθλημα για έξυπνους ανθρώπους».

Ακόμη ο Γιάννης Μπέζος απάντησε σε ερωτήσεις του Παναγιώτη Φασούλα ενώ δοκίμασε την τύχη του και στις βολές.

dessou.gr

Logo

Ανέκδοτο με 60αρη μπερμπάτη: Το μπαρ και η ξανθιά

Latest

Φουλ ερωτευμένος ο Θέμης Κανέλλος! Αυτός είναι ο νέος σύντροφός του: Τα χαδάκια και οι αγκαλιές σε γνωστό εστιατόριο (pic)