Φουλ ερωτευμένος ο Θέμης Κανέλλος! Αυτός είναι ο νέος σύντροφός του: Τα χαδάκια και οι αγκαλιές σε γνωστό εστιατόριο (pic)

Latest

Ο Θέμης Κανέλλος που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στην αναβίωση του Big Brother στον ΣΚΑΪ, την περίοδο της πρώτης καραντίνας, παρότι ήταν γνωστός youtuber μέχρι εκείνη τη στιγμή, συνέχισε να κερδίζει followers στο social media του μετά την έξοδό του από το ριάλιτι.

Ο ίδιος δεν έχει ποτέ κρύψει τις ερωτικές του προτιμήσεις προς το ίδιο φύλο και συχνά γίνεται στόχος ανθρώπων από συντηρητικές ομάδες της κοινωνίας που του επιτίθενται στα σχόλια ή στα τηλεοπτικά παράθυρα, τόσο για τις στιλιστικές του επιλογές όσο και για τις σεξουαλικές του επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Δεν κάνει πίσω ο Μπαλτάκος για Πογέτ- Θέλει να πάει το θέμα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Φουλ ερωτευμένος ο Θέμης Κανέλλος – Αυτός είναι ο νέος σύντροφος του

Ο ίδιος, ακομπλεξάριστος γαρ, συνεχίζει να μοιράζεται τις προσωπικές του στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ένα από τα τελευταία του instastories αποκάλυψεμε μία φωτογραφία ότι είναι ερωτευμένος. Χωρίς μάλιστα να γράψει τίποτα.

Ο youtuber ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία κρατάει το χέρι του καλού του, πάνω από ένα τραπέζι, προφανώς σε κάποια από τις νυχτερινές τους εξόδους μαζί.

«Είναι αστείο που υπάρχουν! Είναι το χ@ζ@#…» – Ξέσπασμα Θέμη Κανέλλου για τους ομοφοβικούς ανθρώπους

Ο make up artist και content creator Θέμης Κανέλλος μίλησε τον Γιάννη Κατινάκη και τοποθετήθηκε για τους ομοφοβικούς και τα σχόλια που του αφήνουν στα social media του αλλά και το πως προέκυψε η δήλωσή του «Ερντογάν, έλα αν τολμάς», ενώ πήρε απαλλαγή από τον στρατό με μίνι μαύρο φόρεμα.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε εδώ

Ο Μπέζος «δίκασε» τον κόσμο για τη μεταγραφή Σλούκα με 5 λέξεις (VIDEO)

Χρήστος Νικολόπουλος: «Οι φαν του Καζαντζίδη είναι… Ταλιμπάν!» (VIDEO)