“Μην ανοίξω το στόμα μου”: Ο Θέμης Κανέλλος “καρφώνει” τον Οικονομόπουλο μετά τις δηλώσεις για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ο influencer Θέμης Κανέλλος, που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό μέσω της συμμετοχής του στο ριάλιτι σόου Big Brother, δεν έχει αποκρύψει την σεξoυαλιkή του προτίμηση και πολλές φορές εκφράζει την άποψή του για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Με αφορμή τη δήλωση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου σχετικά με την υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, εξέφρασε την οργή του.
Ο Θέμης Κανέλλος “καρφώνει” τον Οικονομόπουλο μετά τις δηλώσεις για τα ομόφυλα ζευγάρια

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε πρόσφατα μιλήσει και τοποθετηθεί για το θέμα της τεκνοθεσίας από ομόφυλλα ζευγάρια σε συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 και είχε αναφέρει τα εξής:

«Δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου», τόνισε χαρακτηριστικά κι έπειτα επιχειρηματολόγησε επ’ αυτού προσπαθώντας να εξηγήσει τη θέση του: «Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο νομοθέτης».

Οι αναρτήσεις του Θέμη Κανέλλου

Αρχικά, ο Θέμης Κανέλλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο γνωστός καλλιτέχνης πήρε απαλλαγή από τη στρατιωτική του θητεία και συνέδεσε αυτό το γεγονός με τον θόρυβο που προκλήθηκε λόγω της απόφασής του να μην ενταχθεί στον στρατό.

«Σχετικά με τον στρατό… Μην ανοίξω το στόμα μου πόσοι δήθεν άντρες τρέχανε για να πάρουν απαλλαγή… Οι και καλά άντρες που μας το παίζουν βαριοί και ασήκωτοι. Και τους πείραξα εγώ και έγινε χαμός που στο κάτω κάτω δεν το έκρυψα ΠΟΤΕ… Αλλά αυτή είναι Ελλάδα προτιμάς αυτούς που τα κάνουν στα κρυφά παρά αυτούς που είναι ντόμπρους»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην εκκλησία καθώς είναι και γνωστή η στενή σχέση με τη θρησκεία του Νίκου Οικονομόπουλου. «Όσο ψηφίζετε ανθρώπους που έχουν κοντινές σχέσεις με εκκλησία (aka η πιο ανήθικη επιχείρηση του κόσμου) με ψευτοαξίες πατρίς, θρησκεία, οικογένεια και όχι ειρήνη, αγάπη, σεβασμός για τον διπλανό μας… θα έχουμε γυναικοκτονίες, ομοφοβικές επιθέσεις, φυλετικές επιθέσεις κλπ, κλπ»

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Τους έλεγαν να μην κάνουν παιδί για να μην γίνει σαν τον μπαμπά. Αυτοί όμως τους αγνόησαν!

Οι 29 άνθρωποι που έπεσαν πάνω στους δίδυμους αδερφούς τους σε μουσεία – Viral φωτογραφίες (pics)