Χάρης Κωστόπουλος: Όπως το άφησε παραμένει το καμαρίνι μετά τον θάνατό του – Ανέγγιχτα τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα

Latest

Μόλις μία ημέρα έχει περάσει από την κηδεία του Χάρη Κωστόπουλου. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», το καμαρίνι του, στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε έχει παραμείνει όπως ήταν, με τα ρούχα του και τα αντικείμενά του στη θέση τους.

Ο Χάρης Κωστόπουλος έφυγε από το μαγαζί, αντικαταστάθηκε από τον Σώτη Βολάνη, αλλά επειδή τον περίμεναν να επιστρέψει, άφησαν το καμαρίνι του όπως ήταν.

Διαβάστε επίσης: Άρης – Νίκη Βόλου 3-0: Με Νταρίντα το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά οι Θεσσαλονικείς

Ο συνεργάτης του, Αλέξης Πρεβενάς είπε χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι το πώς μπορεί ένας άνθρωπος να έχει ένα πρόβλημα υγείας, δεν το δημοσίευσε, το διαχειρίστηκε με απόλυτη μυστικότητα, εργαζόταν 2 χρόνια σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ήταν μέσα στο γέλιο, τη χαρά, την πλάκα συνέχεια. Ξέραμε ότι το πάλευε τόσο καιρό με απόλυτη εχεμύθεια και αξιοπρέπεια».

Και υπογράμμισε: «Φέτος, ο Χάρης κόλλησε μια ίωση από ότι ξέραμε κι εμείς και πήγε στο νοσοκομείο. Ήταν δύο εβδομάδες εκεί, μιλάγαμε, δεν ξέρω τι πήγε λάθος, αλλά μέσα στις γιορτές δεν είχαμε απάντηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Έρωτας στη ΓΑΔΑ για τη Διονυσία Κουκίου

Latest

Συγκινεί ο Ιωάννης Μελισσανίδης: «Πριν ξεψυχήσει ο πατέρας μου μού είπε…» (Vid)