Μυρτώ Αλικάκη: Νέος έρωτας για την ηθοποιό – Ποιος της έχει «κλέψει» καρδιά και μυαλό (ΦΩΤΟ)

Μια εξαιρετική περίοδο βιώνει στην προσωπική της ζωή όπως φαίνεται η Μυρτώ Αλικάκη, έχοντας έρθει κοντά με τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Νικόλα Κωστή.

Οι δυο τους, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real life και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου, έχουν έρθει αρκετά κοντά και μοιράζονται μαζί αρκετές όμορφες στιγμές. Μαζί τους στις διακοπές τους στη Νάξο βρέθηκε και ο ένας από τους δυο γιους που έχει αποκτήσει η ηθοποιός από τον γάμο της με τον Πέτρο Λαγούτη.

Ο Νικόλας Κωστής, που όπως φαίνεται έχει κερδίσει της καρδιά της Μυρτώς Αλικάκη, είναι σκηνοθέτης που κάνει ανεξάρτητης παραγωγής ταινίες. Μεταξύ άλλων, έχει παρουσιάσει το αρχιτεκτονικό κινηματογραφικό του Project στην έκθεση «One Minute Athens» των Αρχείων Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής του Μουσείου Μπενάκη και η μεγάλη του αγάπη είναι η φωτογραφία.

Η Μυρτώ Αλικάκη από το 2002 μέχρι το 2010 υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη και έχουν αποκτήσει δύο γιούς: τον Δημήτρη (γεννημένο το 2002) και τον Γιωργή (γεννημένο το 2006).

Η Μυρτώ Αλικάκη είναι απόφοιτος της Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Καρόλου Κουν. Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Έλα να παίξουμε, Ο πρίγκιπας Μιχάλης, Αναστασία, Ανατομία ενός εγκλήματος, Τμήμα Ηθών, Απών, Διπλή αλήθεια, Τα χαμένα γράμματα, Η αίθουσα του θρόνου, Η ζωή μας μια βόλτα, Singles, 10η εντολή, Αν μ’ αγαπάς, Πάνω από το νόμο, Υπέροχα πλάσματα, O άγγελός μου ο διάβολός μου, Άγρια Παιδιά, Μαύρα Μεσάνυχτα, Κάρμα, Ο 3ος Νόμος, Βαλς με 12 Θεούς, Ταμάμ, Το Τατουάζ, Ου Φονεύσεις, Αστέρια στην Άμμο, Έτερος Εγώ: Κάθαρσις, Σιωπηλός Δρόμος, Καρτ Ποστάλ και Ήλιος, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, Μαύρο Ρόδο, Τα Νούμερα.

dessou.gr

Η Γη της ελιάς spoiler: Οι φόβοι της βασιλικής βγαίνουν αληθινοί

Latest

«Κόλαφος» ο Γιάννης Βαρδής: «Δεν θέλω να τη βλέπω. Την απεχθάνομαι…» – Το δημόσιο ξέσπασμα για την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ