Η Γη της ελιάς spoiler: Οι φόβοι της βασιλικής βγαίνουν αληθινοί

Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει με τον τρίτο κύκλο της την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00 μέσω του καναλιού MEGA. Στον νέο κύκλο, αναμένονται δραματικές εξελίξεις για τους χαρακτήρες, με τον Ορέστη να βρίσκεται μάρτυρας δολοφονίας, την Ισμήνη να υποφέρει από επίθεση και τον Δημοσθένη να παθαίνει καρδιακή προσβολή.

Η Γη της ελιάς spoiler: Οι φόβοι της βασιλικής βγαίνουν αληθινοί

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς είχε κλείσει με έναν απρόσμενο τρόπο, αφήνοντας το τηλεοπτικό κοινό με αναπάντητες ερωτήσεις και πολλή αγωνία. Όλες αυτές οι απορίες αναμένεται να λάβουν απάντηση στην μεγάλη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Από το πρώτο επεισόδιο, οι κύριοι χαρακτήρες θα δουν τις ζωές τους να ανατρέπονται, πολλές φορές με θετικό αλλά και με αρνητικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αρχικά θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη μιας ομηρίας στο σπίτι των Βρεττάκων, όπου οι παρευρισκόμενοι αντιμετωπίζουν μεγάλο κίνδυνο. Ωστόσο, η παρέμβαση του Κωνσταντίνου αποτρέπει την τραγωδία, καθώς καταφέρνει να απελευθερώσει τους ομήρους μετά από εισβολή αστυνομικών.

Ταυτόχρονα, ο Κωνσταντίνος ανακαλύπτει συνδέσεις μεταξύ της υπόθεσης και του Δημοσθένη. Το τραυματικό αυτό γεγονός επηρεάζει σημαντικά την εγκυμονούσα Μαρίνα, που σταματά να ακούει το μωρό της. Παράλληλα, ο Φίλιππος και ο Στάθης αγωνίζονται για να σώσουν τη Βασιλική από πνιγμό, ενώ η παρέμβαση του Μιλτιάδη τελικά την διασώζει από τον κίνδυνο.

Μετά από αυτό το περιστατικό, η Βασιλική βλέπει ένα όραμα και ανησυχεί για την υγεία της μητέρας της. Και, πράγματι, λίγες ημέρες αργότερα, η Αρετή καταλήγει στο νοσοκομείο με σπασμένο το δεξί της χέρι. Έτσι, η κοπέλα μετακομίζει στο σπίτι της για να τη βοηθάει. Σε μια άλλη περιοχή της Μάνης, η Ιουλία ακούει μια είδηση στην τηλεόραση και αναστατώνεται.

Latest

Διονυσία Κουκίου: Ποιο είναι το μοντέλο που δεν αντέχει της «γυναίκες β’ διαλογής» – Η σχέση με τον δολοφονημένο πυγμάχο Τάσο Μπερδέση και οι έρωτες με Σπαλιάρα και «βασιλιά των τσιγγάνων»

Μυρτώ Αλικάκη: Νέος έρωτας για την ηθοποιό – Ποιος της έχει «κλέψει» καρδιά και μυαλό (ΦΩΤΟ)