Η αντίδραση φίλων και συναδέλφων όταν σκηνοθέτησα την Αλίκη

Ο πολιτιστικός χώρος με κατέκρινε απόλυτα. Για πολλούς, η Αλίκη ήταν αντικείμενο αντιπαθείας.

Σε συνέντευξη στην εκπομπή “Στούντιο 4”, η Ρούλα Πατεράκη αποκάλυψε μερικά μυστικά. Η διάσημη ηθοποιός, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, μίλησε ανοιχτά στη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα για τη μακρόχρονη πορεία της στο θέατρο και την περίοδο που συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

“Δεν έγινα ποτέ σταρ. Μάλλον, έμεινα ένα αντι-σταρ, σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Για μένα, το θέατρο δεν είναι πλέον εραστής, αλλά σύζυγος. Και όταν είσαι τόσα χρόνια με τον ίδιο σύζυγο, η πληγωμένη αγάπη αντικαθίσταται από την συνήθιση. Το αγαπώ σύζυγικά”, δήλωσε αρχικά η Ρούλα Πατεράκη.

“Σε κάποια φάση, έπρεπε να κάνω πάρα πολλούς συμβιβασμούς. Έχασα κάποια χρήματα στο θέατρο και αναγκάστηκα να δεχτώ ορισμένους ρόλους. Μέχρι να πεθάνω, φαίνεται ότι θα έχω υιοθετήσει πλήρως αυτήν την κατάσταση”, παραδέχτηκε η ηθοποιός στην Δημόσια Τηλεόραση.

“Όταν σκηνοθέτησα την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο πολιτιστικός χώρος με καταδίκασε απόλυτα. Ήταν έκπληκτος από την επιλογή μου, γιατί για πολλούς η Αλίκη ήταν μια απαγορευμένη μορφή. Απομονώθηκα από πολλούς φίλους και μερικοί μου απέσυραν ακόμη και τους χαιρετισμούς”, ανέφερε η Ρούλα Πατεράκη.

“Αρχικά με ενοχλήσει πολύ, αλλά μετά το έθιξα. Τους χρειάζομαι, είναι η παρέα μου”, παραδέχτηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό η Ρούλα Πατεράκη.

Written by admin

Μαρία Μπακοδήμου για τη σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο: Οι άνθρωποι αλλάζουν, δημιουργούνται αποστάσεις

Άρης Σοϊλέδης αποκαλύπτει: “Η νέα μου σχέση δεν αφορά κανέναν”