Μισέλ Φάιφερ: Δημοσίευσέ φωτογραφία με μαυρισμένο μάτι – Τι συνέβη

Η Μισέλ Φάιφερ δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram στις οποίες είναι μαυρισμένο το δεξί μάτι της.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ τραυματίστηκε παίζοντας pickleball, αλλά στα σχόλια καθησύχασε τους θαυμαστές της, τονίζοντας πως είναι καλά και ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.

Στη μία φωτογραφία η Μισέλ Φάιφερ έχει βάλει πάγο μετά τον τραυματισμό της, ενώ στις άλλες δύο δείχνει το μαυρισμένο μάτι της. Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να της ευχηθούν περαστικά και γρήγορη ανάρρωση, ανάμεσά τους και διάσημες φίλες της, όπως η Τζούλιαν Μουρ, η Ναόμι Γουοτς, η Ρίτα Γουίλσον, η Σέλμα Μπλερ και άλλες.

«Ω Θεέ μου, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση», έγραψε η Σέλμα Μπλερ για τον τραυματισμό της Μισέλ Φάιφερ. «Άουτς» σημείωσε η Νάομι Γουότς στα σχόλια του ποστ. «Για αυτό δεν παίζω εγώ», αστειεύτηκε η Τζούλιαν Μουρ.

Πάντως, η αδελφή της Μισέλ Φάιφερ, Ντίντι, επεσήμανε πως η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ συνέχισε να παίζει παρά τον τραυματισμό της. «Ακριβώς», της απάντησε η ηθοποιός.

Η Μισέλ Φάιφερ δεν έχασε το χιούμορ της απευθυνόμενη στη μακιγιέζ της, γράφοντας «σε περιμένει δύσκολη δουλειά».

dessou.gr

Γιάννα Τερζή: «Τρία χρόνια πριν διαγνώστηκα με όγκο στο νωτιαίο μυελό»

Σερ: Αποκάλυψε το ένα πράγμα που όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν τουλάχιστον μία φορά