Γιάννα Τερζή: «Τρία χρόνια πριν διαγνώστηκα με όγκο στο νωτιαίο μυελό»

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη για την υγεία της προχώρησε η Γιάννη Τερζή μέσω των social media.

Η γνωστή τραγουδίστρια, κόρη του Πασχάλη Τερζή μοιράστηκε για πρώτη φορά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πριν από 3 χρόνια, όταν διαγνώστηκε με όγκο στον νωτιαίο μυελό.

«Σήμερα ολοκληρώνω 43 κύκλους γύρω από τον ήλιο. Τέτοιες μέρες 3 χρόνια πριν, μέσα στην καραντίνα, διαγνώστηκα με όγκο στο νωτιαίο μυελό. Ένα γεγονός που άλλαξε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους και για πάντα. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες της διάγνωσης, της επέμβασης, της αποκατάστασης, και της συνέχειας της ζωής μου στο συγκεκριμένο post. Θα πω μόνο το εξής.

Εκείνες τις στιγμές, εκείνα τα δευτερόλεπτα, τις ώρες, τις μέρες, τους μήνες που βρίσκεσαι στα πιο χαμηλά σου, στα πιο αδύναμα σου, στα εγκαταλελειμμένα σου, τότε είναι που γεννιέται ο πιο δυνατός εαυτός σου. Αυτός που θα καθορίσει τί πετάς και τί κρατάς για το υπόλοιπο της ζωής σου. Και που σιγά σιγά θα χτίσει την πιο ξεκάθαρη, ουσιαστική κι αληθινή σχέση με σένα και με τον υπόλοιπο κόσμο.

Είμαι ευγνώμων για την γνώση, για τον πόνο, για την ενσυναίσθηση, τη συμπόνια, τα δάκρυα, τις απώλειες, την αγάπη, τη δύναμη, τις αγκαλιές, την οικογένεια, τους φίλους, τους γιατρούς, τα ζωάκια μου, το σώμα μου!! Και για τα πραγματικά «no fucks given» που σου μαθαίνει μια τέτοια εμπειρία! Μηδενίζω.. πάει να πει πως ξαναρχίζω», έγραψε η τραγουδίστρια, συνοδεύοντας το μήνυμά της με μια φωτογραφία με γυρισμένη την πλάτη μέσα από το νοσοκομείο.

Kendall Jenner: Ποζάρει ολόγυμνη και «ρίχνει» το Instagram (ΦΩΤΟ)

Μισέλ Φάιφερ: Δημοσίευσέ φωτογραφία με μαυρισμένο μάτι – Τι συνέβη