Μελίνα Νικολαΐδη: Το νέο παραμυθένιο σπίτι που νοίκιασε στο Λονδίνο – Μετακομίζει από τις εστίες του Πανεπιστημίου

Στην Ελλάδα πέρασε το φετινό καλοκαίρι της η Μελίνα Νικολαΐδη, ένα καλοκαίρι που για εκείνη δεν έχει τελειωμό, αφού αυτές τις ημέρες έφυγε ξανά από την Αθήνα και ταξίδεψε με τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, στην Κρήτη για έναν γάμο.

Με αφορμή το ευχάριστο αυτό γεγονός το νεαρό ζευγάρι είπε να μείνει στα Χανιά λίγες ημέρες παραπάνω για να ξεκουραστεί και να απολαύσει την γαλήνη και ομορφιά της Κρήτης. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok στο οποίο είναι πια άκρως ενεργή, η Μελίνα ακολουθώντας πιστά τα trends του διαδικτύου έκανε ένα ολοήμερο vlog, μέσα στο οποίο αποκάλυψε πως νοίκιασε το πρώτο της σπίτι στο Λονδίνο, ένα παραμυθένιο όπως είπε σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως την προηγούμενη χρονιά έμενε στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου.

Η ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη και η αποκάλυψη για το νέο της σπίτι
«Έχω ένα πολύ exciting νέο που είναι ότι νοίκιασα το πρώτο μου σπίτι στην Αγγλία διότι πριν έμενα σε μια εστία κοντά στο πανεπιστήμιο ενώ τώρα θα μένω σε ένα σπίτι πανέμορφο στο Λονδίνο, θα σας το δείξω περίπου σε δυο εβδομάδες που θα πάω να κάνω και την μετακόμιση, είμαι πολύ excited!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

@meliina____ Vlog στα Χανιααα! 💙🤍🫶🏼 #foryoupage #fyp #trending #tiktok ♬ original sound – melina

Στο βίντεο δείχνει επίσης πως πέρασε μια μέρα με τον σύντροφό της στα Χανιά. Οι διαδικτυακοί της φίλοι σε δευτερόλεπτα μετά την ανάρτηση της άφησαν χιλιάδες likes και σχόλια.

@meliina____ Vlog στα Χανιααα! 💙🤍🫶🏼 #foryoupage #fyp #trending #tiktok ♬ original sound – melina


Πηγή: youweekly.gr

Σασμός 3ος Κύκλος – Ο Επίλογος: Ο Νικηφόρος Αναζητά Τη Γαλήνη Στο Μοναστήρι

O Παράδεισος Των Κυριών spoiler: Αόρατος Εχθρός για την Αμαλία