MasterChef 5 spoiler 19/3/21: Απίστευτη Ανατροπή!

Τεράστια έκπληξη ο παίχτης που αποχωρεί,ο κακός χαμός στην ομάδα.
Σήμερα θα πέσουν οι μάσκες!Ακόμα μια δοκιμασία. Αλλά μίλησε η ποιότητα την Τετάρτη! Και εμείς είχαμε μιλήσει από πριν και όπως όλα δείχνουν ακόμα ένα spoiler θα είναι επιτυχημένο.Με πολύ γέλιο ειρωνείες, αλλά και μια δοκιμασία όμορφη.Στην Μπλε ομάδα αρχηγός ο Στέφανος και στην Κόκκινη ο Αλέξανδρος.
Οι αστοχίες υπήρχαν αλλά ήταν λίγες. Η ποιότητα ήταν ξεκάθαρη στα πιάτα των ομάδων που έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Η Παρασκευή θα είναι η ημέρα των απαντήσεων…

Συμβούλιο, βαθμολογίες και κόντρες έρχονται στο επόμενο επεισόδιο. Μία ομάδα θα ξεκουραστεί, ενώ για τους ηττημένους προβλέπεται δοκιμασία ασυλίας.

Θα πιεί το πικρό ποτήρι η Κωνσταντίνα από την Μαργαρίτα στο γλυκό;

Μιλώντας εντελώς αντικειμενικά χωρίς να βάζουμε στη μέση συμπάθειες το γλυκό των μπλε είναι πολύ δυσκολότερο συγκριτικά με αυτό των κόκκινων.. Είναι δύσκολο να κάνεις με σκέτα λεμόνια γλυκό χωρίς ίχνος ζάχαρης και άλλων υλικών..

Το σχόλιο που έκανε ο Κουτσόπουλος ήταν ότι στο γλυκό των κόκκινων έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές η ίδια τεχνική.. Όχι ότι ήταν κακό.. Απλά το άλλο υπερέχει σε σκέψη και δυσκολία..

Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την βαθμολογία ειδικά για το συγκεκριμένο πιάτο. Να δούμε την Κωνσταντίνα να χάνει από την Μαργαρίτα, και τι στον κόσμο. Μόνο οι αντιδράσεις της Κωνσταντίνας θα είναι όλα τα λεφτά.

Ποια ομάδα θα χάσει;

Πολύ καλή προσπάθεια και από τις δύο ομάδες και αυτήν την φορά θα κερδίσουν οι καλύτεροι!

Ανέκδοτο: Ο μικρός Κωστάκης …! Τρελό γέλιο

Άγριες Μέλισσες: Ένας φόνος η αρχή του κακού