MasterChef 5 – Τζαμάλ: Η περισσότερη ώρα στο παιχνίδι είναι φαΐ, αναμονή, σοκολάτες

masterchef-5-–-tzamal:-i-perissoteri-ora-sto-paichnidi-einai-faΐ,-anamoni,-sokolates

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής βρέθηκε στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου» και φανέρωσε πόσα κιλά πήρε και πως περνούσε η ώρα στο «MasterChef 5».

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Καραβάτου και των συνεργατών της στη «Φωλιά των Κου Κου» στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του μετά από την αποχώρησή του από το «MasterChef 5».

Μιλώντας στην παρουσιάστρια ο παίκτης του reality που δεν κατάφερε να μπει στην τελική οκτάδα -έφυγε στους 9- αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα (διατροφής) που έχει μπει.

«Μπήκα με 10 κιλά παραπάνω στο “MasterChef” και βγήκα με είκοσι κιλά παραπάνω» είπε με το χαρακτηριστικό χιούμορ του ο Τζαμάλ ο οποίος εξήγησε ότι πήρε 10 κιλά όταν έκλεισαν τα εστιατόρια και άλλα 10 στο παιχνίδι.

Και εξήγησε πως έγινε και πήρε τόσα κιλά. «Δεν δούλευα. Η μαγειρική ήταν πότε 30 λεπτά, πότε 45 λεπτά. Έπρεπε να περιμένουμε τις ομαδικές δοκιμασίες για να μαγειρέψουμε 2 ώρες. Η περισσότερη ώρα είναι φαΐ, αναμονή, σοκολάτες…» περιέγραψε τη ζωή του στο παιχνίδι ο παίκτης, ο οποίος όμως είναι αισιόδοξος ότι θα χάσει γρήγορα το περιττό βάρος.

Διαβάστε επίσης »

survivor

Survivor spoiler 12/5: Οι πρώτες δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή video

eurovision

Eurovision 2021: Εντυπωσιακή η Έλενα Τσαγκρινού στη δεύτερη πρόβα της