MasterChef 5 spoiler 20/2: Μπλε ομάδα οι νικητές της πρώτης δοκιμασίας

Οι επίδοξοι MasterChef, με αισιοδοξία και πολλά όνειρα, έδωσαν τη μεγαλύτερη, ως τώρα, μαγειρική μάχη για μια θέση στον διαγωνισμό. Αλλά τώρα ξεκινάει η πραγματική δοκιμασία τους.Στο σπίτι του Masterchef 5 μπήκαν οι 24 παίκτες του φετινού ριάλιτι μαγειρικής του Star, οι οποίοι θα κληθούν όχι μόνο να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό στην κουζίνα, αλλά και να συμβιώσουν στον ίδιο χώρο…

Το βράδυ της Παρασκευής στο Master Chef, οι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής έπρεπε να επιλέξουν ποια εκ των δύο ομάδων, οι Μπλε ή οι Κόκκινοι, ήταν καλύτεροι στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του νέου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής.

Έπειτα από μια αναλυτική κουβέντα με τους παίκτες και των δύο ομάδων, τόσο για τα καλά στοιχεία των πιάτων όσο και για τις αστοχίες τους, οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς ήρθε η ώρα να προχωρήσουν στην μεγάλη ανακοίνωση.

Μια ανακοίνωση που θα οδηγούσε τους μεν σε ένα χαλαρό δείπνο με τη συνοδεία του Γιάννη Αποστολάκη, αλλά τους δε στην ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Έτσι, σύμφωνα με τους τρεις κριτές του MasterChef, τη χαμηλότερη βαθμολογία στην πρώτη ομαδική δοκιμασία συγκέντρωσε η ομάδα των κόκκινων.

Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος στην κόκκινη ομάδα έγινε χαμός.

Συγκεκριμένα, όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε το πλεονέκτημα του αρχηγού Ιωάννη άρχισαν τα ευτράπελα.

Πρώτα έδειξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Χριστίνα και στη συνέχεια κράτησε την ασυλία που το δόθηκε για τον εαυτό του. Τότε, οι συμπαίκτες του έγιναν έξαλλοι, με τον Πάνο να τον κατηγορεί ότι δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του και ότι δεν μπορεί να αναμετρηθεί με τους άλλους.

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης εξήγησε ότι επειδή δεν μαγείρευε θεώρησε ότι δεν έφερε ευθύνη για την ήττα.

Περιμένοντας τον επόμενο γύρο για τη δεύτερη ασυλία, ο Ιωάννης άρχισε να ρωτάει αν έπραξε καλά με τους περισσότερους να του δίνουν αρνητική απάντηση πλην της Μαρίας και της Λίας.

Η Μάχη των Ζευγαριών Spoiler: Μετά την πρόταση γάμου στο The Voice μπαίνουν στο Battle of the Couples – video

H Φάρμα Spoiler 20/2: Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο της Αθήνας οι παίκτες του reality (video)