Μαρία Σολωμού: Χαμογελαστή και σέξι, ποζάρει σε κρεβατοκάμαρα και μας φτιάχνει τη διάθεση

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός στο Instagram

Aδιμφησβήτατα, η Μαρία Σολωμού είναι μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της ελληνικής showbiz. Mε το έντονο ταπεραμέντο, τον αυθορμητισμό, το υποκριτικό ταλέντο και το γυμνασμένο κορμί της, έχει κερδίσει την αγάπη μας και φυσικά τον θαυμασμό των ανδρών.

Παράλληλα, η ίδια είναι αρκετή ενεργή στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την επαγγελματική όσο και την προσωπική της ζωή. Και το μεσημέρι της Τετάρτης 30/3, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από ακολούθων της, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, θέλοντας να διαφημίσει αντιρυτιδικές κρέμες γνωστής εταιρείας. Η Μαρία Σολωμού είναι το ιδανικό άτομο για την συγκεκριμένη διαφήμιση, αφού παρά τα 47 της έτη, το πρόσωπό της είναι νεανικό και η επιδερμίδα της δείχνει υγιής, λαμπερή και καθαρή.

Φορώντας ένα μαύρο, oversized πουκάμισο, κάθεται στο περβάζι ενός παραθύρου, χαμογελά και τα καλλίγραμμα πόδια της δεν μπορούν παρά να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Το ροκ outfit της αποθεώνουν τα μοντέρνα δαχτυλίδια και βραχιόλια, καθώς και το μαύρο μανικιούρ της.

Στο παρακάτω στιγμιότυπο, την βλέπουμε ξαπλωμένη και ανέμελη σε κρεβάτι να γελά, εκπέμποντας θετική ενέργεια και φυσικά θηλυκότητα. Έχοντας μακιγιάζ απαλό και σε φυσικούς τόνους, νομίζω πως όλοι θα συμφωνήσουμε πως είναι κούκλα!

 

Survivor Ελλάδας: Σοβαρός τραυματισμός για τον Άρη Σοϊλέδη – Εκτός αγωνισμάτων για 10 μέρες

Survivor Spoiler: Με ένα βίντεο, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκάλυψε ποιος παίκτης αποχαιρετά απόψε το ριάλιτι