Κατερίνα Παπουτσάκη: Η ευτυχία της μητρότητας και τα τρομαχτικά περιστατικά με… θαυμαστές

«Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι» τονίζει η δημοφιλής ηθοποιός

Στο «Mega Καλημέρα» μίλησε σήμερα, Πέμπτη 14/4, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία την τρέχουσα περίοδο πρωταγωνιστεί ως «Μαίρη» στην οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια». Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ένα ακραίο περιστατικό με θαυμαστή, όταν εκείνος ανέβηκε πάνω στη θεατρική σκηνή και άρχισε να την χτυπά!

Η καριέρα της στην υποκριτική

«Δεν ξέρω τι λες όταν λες επιτυχία, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι. Οι “Αέρινες Σιωπές” και ο “Κόκκινος Κύκλος” με έκαναν γνωστή στο κοινό. Δεν λέω όχι σε σόου, ανάλογα με την ποιότητα και το πλαίσιο» υποστήριξε αρχικά η όμορφη ηθοποιός.

Οι περίεργες πράξεις θαυμαστών που την… τάραξαν

«Σε μία παράσταση, μου έστελναν περίεργα σημειώματα από κομμένα γράμματα εφημερίδων, ήταν τρομακτικό. Έχουν υπάρξει και δύσκολες συνεργασίες, δεν έχω φύγει από παράσταση, το έχω πάει μέχρι το τέλος με κόστος της ψυχικής μου υγείας. Στη σκηνή μου έχει τύχει κάποιος από το κοινό να έρθει κατά πάνω μου και άρχισε να με χτυπάει» υπογράμμισε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Σχετικά με τους δύο γιους της, Μάξιμο και Κίμωνα, καρποί του έρωτά της με τον σύζυγό της και επιχειρηματία, Παναγιώτη Πιλαφά, είπε: «Είμαι πολύ υπερήφανη και ευτυχισμένη μητέρα, είναι η βασική μου επιδίωξη να έχω περισσότερο χρόνο μαζί τους».

Παναγιώτης Πιλαφάς Κατερίνα Παπουτσάκη

Υπόθεση Πάτρας – Δήμητρα Πισπιρίγκου: Όταν απειλούσε άγνωστο που τη θεωρούσε ύποπτη για τον θάνατο της ανιψιάς της, Τζωρτζίνας

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Πυρ και μανία γίνεται ο Στάθης με την επίθεση του Στέφανου στην Εύα