Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς: Το ζευγάρι επέλεξε πριν από δύο εβδομάδες, να τραβήξει χωριστούς δρόμους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι επέλεξε πριν από δύο εβδομάδες, να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από 10 χρόνια γάμου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι του χωρισμού τους και καμία από τις δύο πλευρές, δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις.

Προτεραιότητά τους είναι τα δύο τους παιδιά, Μάξιμος και Κίμωνας, για χάρη των οποίων τηρούν τυπικές σχέσεις. Ο Μάξιμος ήρθε στη ζωή, εννέα μήνες μετά τον γάμο τους και συγκεκριμένα στις 3 Μαΐου  του 2013, ενώ στις 4 Μαρτίου του 2019 ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος τους, Κίμωνας.

Μάλιστα, ενώ φρόντισαν να σβήσουν ο ένας τον άλλο στα social media, κράτησαν τις κοινές τους φωτογραφίες.

Η τελευταία τους κοινή, δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στο Ηρώδειο. Στην πρώτη της εμφάνιση ως τραγουδίστρια σε γνωστή μουσική σκηνή, στις 28 Οκτωβρίου, ο επιχειρηματίας απουσίαζε.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το 2012 στο αγαπημένο τους νησί, τη Δονούσα, μετά από 1,5 μήνα γνωριμίας. Στο παρελθόν, η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε αναφερθεί στον γάμο της στην εκπομπή «After Dark» και είχε αποκαλύψει πως ποτέ δεν ήθελε να προχωρήσει σε ένα τέτοιο βήμα.

«Δεν ήθελα ποτέ να κάνω γάμο. Δεν ήταν στο πρόγραμμα, μάλιστα, ούτε τα παιδιά ήταν στο πρόγραμμα.

Σκεφτόμουν πως ίσως κάνω παιδί, μετά τα 30 μόνη μου ή μπορεί να υιοθετούσα. Δεν ήταν ποτέ ο πρώτος μου σκοπός να κάνω παιδί. Αυτό με την υιοθεσία το σκεφτόμουν από όταν ήμουν 10 χρονών. Μέχρι τα 30 μου, έβλεπα τις μανάδες στο δρόμο να κουβαλάνε τα καρότσια και τα μωρά και να ζορίζονται και έλεγα, “Θεέ μου, τι κάνουν”», είχε πει.

Σε άλλη της συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» ανέφερε πως: «Μπορεί τότε να φάνηκε παράξενη η απόφασή μας να παντρευτούμε ενάμιση μήνα μετά τη γνωριμία μας, αλλά ήταν μονόδρομος. Ήταν δυνατό όλο αυτό που συνέβη ανάμεσά μας και νομίζω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή».

Περικλής Στεργιανούδης: Τα παράτησε όλα κι έφυγε,έτσι είναι σήμερα ο νικητής του Fame Story 3

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην πιο καuτή σκηνή με την Κλέλια Ανδριολάτου