Καλομοίρα: Η γυναίκα πίσω από τον σύζυγό μου

«Αν έρθει κάποιος και μιλήσει σε εμένα είναι διαφορετικό από το να μιλήσει κάποια στον Γιώργο», είπε η Καλομοίρα.

Κάνοντας μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Καλομοίρα μίλησε ανοιχτά για τη ζωή και την καριέρα της. Αρχικά ανέφερε πως έχει άγχος, παρόλα αυτά βρίσκεται σε καλή φάση τώρα. Τη διαβίωσή της τη χαρακτήρισε ως ευγνώμων, θετική και γεμάτη αγάπη.

Μιλώντας για την παιδική ηλικία της, η Καλομοίρα μοιράστηκε πως ήταν πάντα ενθουσιώδης και γεμάτη όνειρα. Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην πρόκληση που αντιμετώπιζε με τον φόβο και ότι πάντα έκανε αυτά που την τρόμαζαν. Για τον έρωτα είπε πως είναι κάτι που μεταμορφώνεται με τον χρόνο, από μια αρχική φάση σε κάτι πιο βαθύ.

Αναφερόμενη στη ζήλεια στις σχέσεις, είπε πως η προσέγγιση είναι διαφορετική αν κάποιος μιλήσει σε εκείνη ή στον σύντροφό της. Εξέφρασε επίσης την θέλησή της να μην επιβάλλει πάντα τους κανόνες στα παιδιά της.

Για τους συνεργάτες της και τη μουσική της επιλογή, ανέφερε πως ακούει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεσή της. Τελειώνοντας, αποκάλυψε πως τρελαίνεται για το νέο της τραγούδι, το «Rolling».

Αυτά ήταν μερικά από τα στοιχεία που αποκάλυψε η Καλομοίρα στη συνέντευξή της στον Γιώργο Κρικοριάν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Μια ειλικρινής και ενδιαφέρουσα συζήτηση που έριξε φως στη ζωή και τις σκέψεις της γνωστής τραγουδίστριας.

Written by admin

Η ανθεκτικότητα του ουρανοξύστη 101 έναντι του ισχυρού σεισμού

Η αποδοχή της ανάπηρης αδερφής από το χωριό: Η ιστορία του Γιώργου Γιαννόπουλου