Η δύσκολη πορεία του Νίκου Πολυδερόπουλου: Η χρεοκοπία και η ανάκαμψη

Μετά, όμως, η πίστη στον άνθρωπο με έκανε να προχωρήσω», δήλωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου για την εμπειρία του στην υποκριτική και τη χρεοκοπία που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Στη συνέντευξή του, ο Νίκος Πολυδερόπουλος απάντησε σε ερώτηση για το αν μετάνιωσε που έγινε ηθοποιός. «Δεν μετανιώνω ποτέ που έγινα ηθοποιός και το εννοώ. Αγαπάω αυτό το επάγγελμα τόσο πολύ, χαίρομαι πολύ που το κάνω και βιοπορίζομαι από αυτό. Αλλάζω προτιμήσεις όσο μεγαλώνω, αλλάζουν τα ενδιαφέροντά μου, αλλά στην ηλικία που είμαι, δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι κακώς επέλεξα να γίνω ηθοποιός», δήλωσε.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος εξήγησε επίσης ότι στη χώρα μας είναι δύσκολο να επιβιώσει κάποιος από την υποκριτική και ότι χρειάζεται να είναι ενεργός και αποφασισμένος. «Αν ένας ηθοποιός βιοπορίζεται μόνο από αυτό, τότε αν για έναν χρόνο δεν κάνει ούτε θέατρο ούτε τηλεόραση, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επιβιώσει», σημείωσε.

Τέλος, ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν ο χώρος του θεάτρου δεν του προσέφερε ευκαιρίες εργασίας. «Πιο παλιά ναι, όταν τελείωσα τη δουλειά μου. Τότε έκανα μια επιχείρηση, πέρασα όμως δύσκολα και εκεί, χρεοκόπησα. Μετά, όμως, η πίστη στον άνθρωπο με έκανε να προχωρήσω. Ο Θεός δεν σε βοηθάει αν είσαι άπραγος», κατέληξε.

Written by admin

Latest

Δεν το κρύβει ο Απόστολος Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»

Η Μαρία Ηλιάκη αντιδρά με ένταση στην ερώτηση για τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν είναι καθόλου ωραίο αυτό τώρα»